PERSBERICHT - 13 JUNI 2001

Ebookers.com: belangrijke e-commerce award

Online reisaanbieder ebookers.com heeft een award ontvangen voor Europa's beste e-commerce applicatie gericht op de consument. De award werd in Birmingham uitgereikt tijdens een feestelijke gala-avond als onderdeel van de vakbeurs Retail Solutions.

Bedrijven in de business-to-consumer categorie werden door een deskundige jury beoordeeld op een aantal criteria, waaronder de kwaliteit van hun gebruikersmodule, het vermogen om de wensen van de gebruiker te begrijpen en hierop in te spelen, en het zo goed mogelijk inzetten van web-technologieën.

Ab Polak, directeur van Ebookers.com in Nederland: "We zijn erg blij dat het succes van ebookers als Europa's grootste online reisaanbieder ook door de branche wordt bevestigd. We hebben veel geïnvesteerd in marketing en personeel om er voor te zorgen dat onze klanten de site zo makkelijk mogelijk kunnen vinden. We blijven continu nieuwe methodes inzetten om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zo kunnen klanten sinds kort beslissen of men alle bestaande tarieven naar een bestemming wil bekijken of alleen die tarieven waar nog plaats beschikbaar is. Klanten kunnen zo gemakkelijk de diverse mogelijkheden op een rijtje zetten."

Noot voor de redactie (