Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-06-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 09.35 uur
Snelheidscontrole

RENSWOUDE Op dinsdag 12 juni werd door de politie tijdens de ochtend gecontroleerd op snelheid. Van half acht tot half tien vond dit plaats op de Hopseweg. Tijdens de controle passeerden 306 voertuigen de radarcontrole. Zes bestuurders bleken sneller te rijden dan de toegestane maximum snelheid van 80 km/h. De hoogste snelheid bleek 95 km/h te zijn.

Van elf tot twaalf uur werd gecontroleerd op de Dorpsstraat. Bij deze controle werden 203 voertuigen gecontroleerd. Hier bleken drie bestuurders sneller te rijden dan de toegestane 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid was 64 km/h.

Aanrijding letsel

RENSWOUDE Op dinsdag 12 juni vond omstreeks tien over vijf in de middag een aanrijding op de Kooiweg plaats, waarbij een 60-jarige inwoonster van Sliedrecht gewond raakte. Het slachtoffer fietste met haar echtgenoot over de Kooiweg toen zij werd aangereden door een 23-jarige motorrijder uit Veenendaal. De motorrijder had net een inhaalmanoeuvre gedaan en zag het slachtoffer te laat. Het slachtoffer werd met hoofdletsel en schouderletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Ede.