Siebel Systems verbreedt mogelijkheden van eBusiness met Siebel Handheld

Siebel Sales Handheld voor Compaq iPaq biedt toonaangevende mobiele oplossingen

SAN MATEO, Calif. - 13 juni 2001 - Siebel Systems heeft Siebel Sales Handheld voor de op Microsoft Pocket PC gebaseerde Compaq iPaq uitgebracht. Deze krachtige combinatie verdiept Siebel eBusiness Applications tot op het punt waar daadwerkelijk contact met de klant plaatsvindt, zodat verkoopmedewerkers in het veld toegang hebben tot alle belangrijke gegevens omtrent verkoop, marketing en service - waar en wanneer zij die ook nodig hebben.

"Om de snelle en continue veranderingen in de moderne wereldmarkt te kunnen bijhouden, doen bedrijven er goed aan hun werknemers te voorzien van hulpmiddelen waarmee zij optimaal met de toenemende eisen en wensen van klanten kunnen omgaan", zegt Ted Clark, 'vice president iPaq Mobile Solutions' van Compaq Computer. "Samen met Microsoft en Siebel Systems brengt Compaq nu de toegevoegde waarde van Siebel eBusiness Applications naar mobiele professionals zodat zij de relaties met hun klanten effectief kunnen beheren, ongeacht de locatie van waaruit zij dit doen."

"Siebel Sales Handheld voor Microsoft PocketPC op de Compaq iPaq is een nieuwe en opwindende mijlpaal voor mobiele enterprise oplossingen", zegt David Schmaier, 'executive vice president' van Siebel Systems. "Door cruciale klanteninformatie letterlijk in de handen van mobiele verkoopprofessionals te plaatsen, zijn bedrijven beter in staat de waarde van iedere interactie met een klant te maximaliseren, zodat uiteindelijk een hoger niveau van klantentevredenheid en een grotere omzet kan worden bereikt."

"Het ontwikkelen van Siebel Sales Handheld voor de Microsoft PocketPC versterkt de wereldwijde positie van Siebel in de markt voor mobiele eBusiness-applicaties", zegt Juha Christensen, vice president' van de Mobility Group van Microsoft. "Sales professionals worden in toenemende mate mobiel. De robuuste synchronisatietechnologie en de intuïtieve navigatiemogelijkheden van Siebel bieden gebruikers krachtige hulpmiddelen om de effectiviteit van de verkoop te vergroten."

Functionaliteit van Siebel Sales Handheld voor Compaq iPaq Bedrijven kunnen nu optimaal gebruik maken van de toonaangevende eBusiness-applicaties van Siebel op de Compaq iPaq PocketPC. De functionaliteit die nu op dit platform beschikbaar is, omvat onder andere:

S Opportunity en Contact Management stelt sales professionals in staat alle aspecten van een sales lead te beheren met actuele informatie over accounts en partners, belangrijke participanten in een verkooptraject, prijsstellingen, evenals een gedetailleerde geschiedenis van de relaties met een klant. S Sales Orders maakt het mogelijk om met enkele klikken orders te creëren en te actualiseren, zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van product- en prijsinformatie. S Calender en Activity Management biedt mobiele professionals directe toegang tot afspraken, activiteiten en projecten. Met behulp van geautomatiseerde toewijzingsmechanismen en workflow-faciliteiten kunnen gebruikers sales leads aan andere verkoopmedewerkers toewijzen en activiteiten delegeren. S De gemakkelijk uit te breiden mobiele eBusiness architectuur stelt organisaties in staat om Siebel Sales Handheld geheel op de eigen eisen en wensen aan te passen, waarbij echter de mogelijkheid om op eenvoudige manier te kunnen 'upgraden' naar nieuwe Siebel Handheld softwareversies volledig intact blijft. S De bewezen synchronisatietechnologie van Siebel maakt het mobiele professionals mogelijk om direct met de server te synchroniseren via een netwerk of een modemverbinding. Organisaties kunnen de uit te wisselen datasets op eenvoudige wijze aanpassen aan de eigen eisen en wensen, zodat deze tegemoet komen aan de unieke informatiebehoefte van iedere individuele gebruiker.

Beschikbaarheid
Siebel Sales Handheld voor Microsoft PocketPC op de Compaq iPaq is per direct beschikbaar.

Over Siebel Systems
Siebel Systems Inc. (NASDAQ: SEBL) is de toonaangevende aanbieder van eBusiness-applicatiesoftware. Siebel Systems biedt een geïntegreerde reeks van eBusiness-applicaties die verkoop, marketing en customer service mogelijk maakt via alle kanalen, zoals het web, call centers, directe verkoop, en indirecte afzetkanalen (zoals winkels en dealernetwerken). Siebel Systems beschikt wereldwijd over kantoren in meer dan 28 landen. Meer informatie is te vinden op www.siebel.com.

Meer informatie:

Koos Bosman
Marketing Manager Benelux
Siebel Systems Benelux
Telefoon: 020-5401000

Corina Bulk
Verkroost & Partners Public Relations
Telefoon: 030-2284866

Indien u een digitale afbeelding van de iPAQ Pocket PC wilt ontvangen, neem dan contact op met Verkroost & Partners Public Relations.