Gemeente Oud-Beijerland

Avondvierdaagse

De Wandelsportvereniging organiseert zoals ieder jaar weer de Avondvierdaagse. Deze week, van 12 t/m 15 juni kunnen de wandelsportliefhebbers 4 avonden lang hun hart weer ophalen.

Vrijdagavond 15 juni worden de wandelaars feestelijke verwelkomd door familie en vrienden. Muziekvereniging Harmonie uit Oud-Beijerland en de Oranjegarde uit Heinenoord zorgen voor de muzikale begeleiding om de laatste kilometers af te leggen. Voor het Oud Raadhuis in Oud-Beijerland staan burgemeester B.B.M. van de Hart met zijn echtgenote en wethouder van sportzaken mw. A.M.C. van Hemert om het defilé af te nemen.

In verband met de renovatie van het centrum van Oud-Beijerland komen de wandelaars dit jaar op de laatste avond Oud-Beijerland binnen bij het Touwslagerspad en dus niet bij de Oostkade.

Ere wie ere toekomt

ERE WIE ERE TOEKOMT: KENT U IEMAND DIE EEN LINTJE VERDIENT?

Kent u iemand die een lintje verdient? Bijna iedereen zal deze vraag met 'ja' beantwoorden. Want overal in Nederland en in Oud-Beijerland zetten mensen zich voor vele doelen in. Vaak zonder eigen belang en in alle bescheidenheid.

Deze mensen komen in aanmerking voor een Koninklijke Onderscheiding, net als ieder ander met bijzondere verdiensten voor de samenleving. Maar dan moeten ze daarvoor wel eerste worden voorgesteld. U kunt daarvoor zorgen! Want iedereen kan iemand anders voorstellen voor een lintje. Dat is geen eenvoudige opgave, maar wel een uitdaging die het waard is aan te gaan.

Wie en hoe? Dat vertelt onder meer een brochure die is uitgegeven door het Kapittel voor de Civiele Orden, een onafhankelijk college dat adviezen uitbrengt over alle decoratievoorstellen. In deze brochure vindt u informatie over het decoratiestelsel en het beschrijft stapsgewijs hoe een voorstel kan worden ingediend.

Deze brochure (en natuurlijke ook overige informatie) kunt u opvragen bij het Kabinet van de burgemeester van Oud-Beijerland (Carla van Emmerik en Cobi Crucq) telefoon 646 151.

Op de website www.lintje.nl treft u werkelijk alle informatie aan over de koninklijke onderscheidingen.

Dien het voorstel op tijd in...

De behandeling van een voorstel kost behoorlijk wat tijd. Daarom is het belangrijk om tijdig in actie te komen. Is het de bedoeling dat de onderscheiding tijdens de zogeheten 'lintjesregen' voor Koninginnedag wordt uitgereikt? Dien het voorstel dan zo spoedig mogelijk, bij voorkeur vóór 15 augustus 2001, bij de burgemeester in. Gaat het om een uitreiking tijdens een andere gelegenheid, dan moet u het voorstel tenminste zes maanden van te voren naar de burgemeester opsturen. Het adres luidt als volgt: aan het kabinet van de burgemeester van Oud-Beijerland, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland.

Locatiekeuze opvang asielzoekers

Al eerder informeerden wij u over het besluit van de colleges van burgemeester en wethouders van de Hoeksche Waardse gemeenten* om mee te werken aan het project 'kleinschalige opvang asielzoekers'. Dit project voorziet in de opvang van de door het Centraal Orgaan voor opvang van Asielzoekers (COA) geselecteerde asielzoekers die nog geen verblijfstatus hebben. Het is de bedoeling dat huisvesting geboden wordt aan 250 asielzoekers verspreid over een aantal locaties in de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk en Oud-Beijerland. Het gaat om een voor Nederland nog uniek plan. Tot op heden heeft namelijk alleen de gemeente Deventer een vergelijkbare vorm van opvang.


* aan dit project nemen vier van de zes gemeenten deel. 's-Gravendeel heeft al acht jaar een opvangcentrum, waarvoor de overeenkomst nog twee jaar loopt. Strijen heeft per 1 januari jl. de grootschalige opvang van asielzoekers afgesloten en heeft dan vijf jaar een asielzoekerscentrum met ongeveer 250 bewoners geaccommodeerd.

Wat vooraf ging
Sinds 1996 is het rijk verantwoordelijk voor de opvang en zorg voor asielzoekers, terwijl de gemeenten verantwoordelijk zijn voor vluchtelingen met een status. De overvolle opvangcentra brachten Justitie de afgelopen jaren tot steeds nieuwe mogelijkheden voor de opvang van asielzoekers, waaronder 'zelfzorgarrangemen-ten'. Hierbij mogen asielzoekers onderdak zoeken bij kennissen of familie en de Centrale Opvang Woningen. Ondanks deze maatregelen moet Justitie met enige regelmaat asielzoekers onderbrengen in caravans, tenten en dependances.

Een nieuwe mogelijkheid om asielzoekers te huisvesten is de zogenaamde Kleinschalige Centrale Opvang Asielzoekers (KCO). Het voordeel van deze vorm van opvang is met name voorkoming van een onevenredige zware belasting van kleine kernen c.q. wijken. Ook in de Hoeksche Waard gaat de voorkeur uit naar deze vorm van opvang.

Hoeksche Waard
Per 1 januari 2001 is de opvang van asielzoekers in het AZC in Strijen gestopt. Het COA heeft de streek verzocht de taak van Strijen over te nemen. Hoewel de voorkeur van het COA uitgaat naar een nieuw centrum op één locatie, waar zo'n 400 asielzoekers terechtkunnen (de COA kan bij deze opvang namelijk een optimale begeleiding garanderen) hebben de vier Hoeksche waardse gemeenten aangegeven 250 asielzoekers te willen opvangen, verspreid over de vier gemeenten die de laatste jaren geen AZC binnen de grenzen hebben gehad.

Het is de bedoeling dat Oud-Beijerland en Binnenmaas 80 personen per gemeente en Korendijk en Cromstrijen 45 personen per gemeente opvangen.

In de Hoeksche Waard is er in principe voor gekozen om de opvanglocaties zo in te vullen, dat die na afloop van de opvangperiode (die gesteld is op 10 jaar) ook bruikbaar zou moeten zijn voor andere functies. De opvangeenheden komen niet ten laste van het woningbouwcontingent.

Regionaal
De invulling van de opvang wordt regionaal georganiseerd. Bestuurlijk is er een stuurgroep in het leven geroepen, waarin de portefeuillehouders van de vier deelnemende gemeenten, het COA, de woningbouwcorporaties, de Stichting Vluchtelingenwerk Hoeksche Waard en twee adviserende leden (wethouders van Strijen en 's-Gravendeel) zitting hebben.

Locatiekeuze Oud-Beijerland
Het college van burgemeester en wethouders is van plan om de wooneenheden voor de 80 asielzoekers die in onze gemeente gehuisvest zullen worden, te bouwen in Poortwijk. Daarmee is Oud-Beijerland de eerste gemeente die ook daadwerkelijk een locatie heeft bepaald. Bij de overige drie gemeenten zal na de zomer een locatiekeuze worden gemaakt.

De exacte locatie van de nieuw te bouwen wooneenheden is nog niet helemaal bekend, maar het college heeft een zoekgebied aangewezen in Poortwijk, fase 2, in het zuidwesten van deel 3 (zie kaart). Dit is het gedeelte dat begin volgend jaar bouwrijp wordt gemaakt. Dit betekent dat dan ook met de bouw van de wooneenheden begonnen kan worden.

De belangrijkste reden waarom het college voor deze locatie gekozen heeft, is dat de wooneenheden niet geheel geïsoleerd komen te liggen. Daarnaast zijn er op dit moment ook geen inwoners die deze wooneenheden in hun directe omgeving gebouwd zien worden.

De gemeente heeft geprobeerd om alle bewoners van Poortwijk, fase 2 te informeren. Dit blijkt echter een lastige opgave te zijn, omdat het een ontwikkelingsgebied betreft. Vandaar dat wij deze inwoners en alle overige belangstellenden ook via onze informatierubriek op de hoogte brengen.

De vier deelnemende gemeenten hebben bewust gekozen voor permanente hoogwaardige bouw en niet voor opvang in tijdelijke voorzieningen. Op deze wijze is er meer kans op integratie met de locale bevolking en kunnen we de asielzoekers ook onderkomen bieden in degelijke woningen.

Zoals gezegd, vallen de wooneenheden buiten het woningcontingent (het aantal woningen dat een gemeente jaarlijks van de provincie mag bouwen). De opvang gaat dus niet ten koste van de reguliere bouwprojecten. Hoe de wooneenheden er precies uit gaan zien, is nog niet bekend. Woonstichting Volksbelang gaat samen met het COA hiervoor ontwerpen maken.

Besluitvorming
Het college zal het besluit rond de locatiekeuze voorleggen aan de raadscommissies en de gemeenteraad. Het onderwerp wordt behandeld tijdens een gecombineerde vergadering van de commissie Welzijn en de commissie Ruimtelijke en Economische Zaken op 6 juni a.s. De gemeenteraad buigt zich op 25 juni over dit agendapunt.

Informatieavond
Tussen deze twee vergaderingen organiseert de gemeente een informatieavond. Deze bijeenkomst, waarop omwonenden en overige belangstellenden welkom zijn, wordt gehouden op 18 juni 2001 om 20.00 uur in het Gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6.

Informatie avond

INFORMATIE-AVOND OPVANG ASIELZOEKERS EN MELDPUNT

Maandagavond 18 juni a.s. wordt in het gemeentehuis van Oud-Beijerland een informatie-avond gehouden over de opvang van asielzoekers in de gemeente Oud-Beijerland. De gemeente heeft plannen om 80 asielzoekers op te vangen in nieuw te bouwen wooneenheden in Poortwijk fase II deel 3.

De bijeenkomst begint om 20.00 en iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp, is van harte welkom.

Namens het college geven de wethouders Stuurman en De Man een toelichting op het gemeentelijk beleid over de opvang van asielzoekers in Oud-Beijerland.

Daarnaast zijn er ook twee vertegenwoordigers van het COA aanwezig om informatie te verstrekken over de opvang van asielzoekers in Nederland.

Tijdens deze avond zal tevens voldoende tijd gereserveerd worden voor het stellen van vragen.

Vanaf 18 juni 2001 tot 1 juli 2001 wordt een meldpunt ingesteld waar u terecht kunt met al uw vragen over dit onderwerp. De contactpersoon is dhr. M. Zuidam (projectleider opvang asielzoekers Oud-Beijerland) te bereiken onder telefoonnummer 0186.646.728 tussen 16.00 en 17.00 uur. U kunt ook op andere tijdstippen dit nummer bellen om een boodschap achter te laten. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Het gemeentebestuur nodigt u van harte uit bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Nationale straatspeeldag

Op woensdag 20 juni a.s. wordt de Nationale Straatspeeldag van de Verenigde Verkeers Veiligheids Organisatie 3VO gehouden. Deze landelijke actiedag heeft tot doel, aandacht te vragen voor de kwetsbare positie van kinderen in het verkeer. Op de Straatspeeldag gaan meer dan 2.000 straten in het hele land voor één keer dicht voor het verkeer, zodat kinderen er veilig kunnen spelen.

Dit jaar waren er in Oud-Beijerland onvoldoende vrijwilligers beschikbaar om ook in ons dorp dit evenement te organiseren.

Dankzij een particulier initiatief zal er echter toch nog aandacht besteed worden aan dit evenement.

In samenwerking met SSO worden in Spuioever 's middags kinderactiviteiten georganiseerd van 14.00-16.00 uur.

Voor de volwassenen uit de desbetreffende straat is er 's avonds een buurtbarbecue.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Francis Hoonhout van SSO, tel. 615365.

Reconstructie Karel Doormanstraat

Enkele weken informeerden wij u via deze rubriek dat de uitvoeringswerkzaamheden in de Karel Doormanstraat op 28 mei jl. zijn gestart.

Inmiddels is tijdens deze werkzaamheden gebleken dat het gas- en waterleidingnet niet voldoet aan de huidige eisen. Dit betekent dat er aanvullende werkzaamheden door de nutsbedrijven moeten worden verricht waardoor de tijdsplanning aangepast moet worden.

De uitvoering van de 4e fase (het gedeelte Van Speijkstraat-Nobelstraat) zal in de planning vooruit geschoven moeten worden. Deze is inmiddels gestart op maandag 11 juni jl. en zal ongeveer 3 weken in beslag nemen. In die periode wordt de riolering vervangen en vervolgens zal de bestrating tijdelijk weer worden teruggebracht zodat de ondergrond kan inklinken.

De verbetering van de fundering en het aanbrengen van de definitieve bestrating vindt plaats na de bouwvakvakantie.

Vragen en/of nadere informatie
Indien u in de uitvoeringsperiode vragen of suggesties hebt, dan kunt U contact opnemen met de opzichter, dhr. A. Deurloo (tel: 646629 of 06-21428212) van de Dienst Ruimte, onderafdeling Ingenieursbureau Openbare Werken.

Voor algemene onderwerpen kunt u dagelijks tussen 09.00 en 12.00 uur contact opnemen met de meldingentelefoon van de afdeling Openbare Werken van de Dienst Ruimte (tel. 646165).

Collecteopbrengst

In de periode van 15 tot en met 22 april jl. is een collecte gehouden door de Hersenstichting Nederland/Nationaal Fonds Geestelijke Volksgezondheid.

De opbrengst hiervan bedroeg f 2.850,9

Gemeentehuis gesloten

In verband met de jaarlijkse personeelsreis is het Gemeentehuis vrijdag 22 juni gesloten. Dit houdt tevens in dat de medewerkers op deze dag ook telefonisch niet bereikbaar zijn. Maandag 25 juni zijn wij u vanaf 08.30 uur weer graag van dienst.

Landelijk telefoonnummer politie

LANDELIJK TELEFOONNUMMER POLITIE VOOR NIET-SPOEDEISENDE SITUATIES

Het kantoornummer van de politie Zuid-Holland Zuid 078-6303000 is met ingang van 1 juni 2001 vervallen.

Voor niet-spoedeisende zaken kan het publiek voortaan bellen met he Landelijk Telefoonnummer Politie 0900-8844. Dit nummer bestaat al enige tijd en kost 30 ct. per minuut. Voor telefoontjes met spoed kan iedereen nog steeds terecht bij 112.

Voordeel van het Landelijk Telefoonnummer is dat iedereen de politie in de buurt 24 uur per dag kan bereiken. Wil men een afspraak met een specifiek iemand dan verbinden de medewerkers van het Politie Service Center diegene graag door.

Dus: er is geen spoed maar u heeft de politie wel nodig, bel dan 0900-8844.

Begroting 2002 en Meerjarenbegroting SVHW

BEGROTING 2002 EN MEERJARENRAMING 2002-2006 SVHW

De Commissie Financiën op 7 juni 2001 accoord gegaan met de begroting 2002 en de meerjarenbegroting 2002-2006 van de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Vastgoedinformatie Heffing en Waardebepaling (SVHW).

De financiële gegevens worden verwerkt in de gemeentelijke begroting 2002-2005,

De begroting ligt tot 1 juli 2001 gedurende de openingstijden ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Oud-Beijerland, W. van Vlietstraat 6.

Terugdringen vandalisme

TERUGDRINGING VANDALISME, OVERLAST EN ALCOHOLGEBRUIK

Ter voldoening aan het bepaalde in de artikelen 139 en volgende van de Gemeentewet wordt het volgende bekend gemaakt.

In het kader van het project terugdringing van vandalisme, overlast en alcoholgebruik zijn de volgende algemeen verbindende voorschriften vastgesteld:

* een wijziging van artikel 2.4.8 van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV)

1. de raad heeft op 28 mei 2001 een aanvulling vastgesteld op de al geldende bepaling dat het verboden is om op de weg (waarvoor een brede definitie geldt namelijk de publieke ruimte) alcoholhoudende drank te drinken en aangebroken flesjes/blikjes en dergelijke bij zich te hebben op plaatsen die door het college van B&W zijn aangewezen.

De aanvulling strekt er toe ook te kunnen op treden tegen het bij zich hebben van alcohol in gesloten verpakking tussen 20.00 en 06.00 uur met het doel deze in de publieke ruimte te gaan consumeren. Dit doel blijkt wannee er al sprake is van drinken en / of aangebroken flesjes, blikjes aanwezig zijn.
* een besluit tot aanwijzing van het gebied waarvoor artikel 2.4.8 APV geldt

1. burgemeester en wethouders hebben op 29 mei 2001 het gehele grondgebied van de gemeente aangewezen als plaats waarvoor het bepaalde in artikel 2.4.8 van de APV geldt.

Beide besluiten treden in werking met ingang van de achtste dag na die van deze bekendmaking.

De regelingen liggen tijdens openingstijden voor iedereen ter inzage in het Gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6. De inzage is kosteloos. Een afschrift kan worden verkregen tegen betaling van de verschuldigde leges.

Bekendmakingen AWB en Woningwet

AWB

Bekendmakingen

Datum publicatie : 14 juni 2001

Het gemeentebestuur van Oud-Beijerland maakt de volgende besluiten bekend :

Verzending d.d.

Zakelijke inhoud

Naam en adres

direct-belanghebbende

Dienst

Bouwvergunning verleend voor:

05-06-01

het plaatsen van een schuur op het perceel Karel Doormanstraat 70;

de heer M.A. Stok

Karel Doormanstraat 70

3262 PE Oud-Beijerland


2


06-06-01

het wijzigen van een voorgevel aan het perceel Molendijk 1;

Foto Klein B.V.

Postbus 7035

3286 ZG Klaaswaal

2

11-06-01

het oprichten van een garage op perceel bouwnr. 82 Poortwijk II;

de heer W.J. den Haan

Brahmsstraat 6

2992 EL Barendrecht

2

11-06-01

het doorbreken van een doorgang tussen 2 panden van de percelen Molendijk 14 en Molendijk 16

Belangenvereniging Take it Easy

Ooievaar 11

3263 BJ Oud-Beijerland

2

11-06-01

het vergroten van een woning op het perceel Oostdijk 239;

de heer T. van der Linden

Oostdijk 239

3261 KE Oud-Beijerland

2

11-06-01

het oprichten van 6 garages in Poortwijk II

Boender en Maasdam B.V.

Postbus 3520

3264 ZG Nieuw-Beijerland

2

12-06--1

het plaatsen van een serre op het perceel Huizingastraat 17;

de heer Bisdom

Huizingastraat 17

3261 SK Oud-Beijerland

2

Positieve reactie op melding bouwvoornemen voor:

11-06-01

het plaatsen van een tuinhuisje op het perceel Binnenpad 193;

de heer J.W. Kraaijeveld

Binnenpad 193

3263 RJ Oud-Beijerland

2

11-06-01

het plaatsen van een schuur op het perceel Zilvermeeuw 28;

de heer W.A.F. Stroowinder

Zilvermeeuw 28

3263 BP Oud-Beijerland

2

11-06-01

het plaatsen van een tuinhuisje op het perceel Bachlaan 13;

de heer M.A. Brussaard

Koninginneweg 84

3262 JC Oud-Beijerland

2

Voorlopige bouwvergunning verleend voor:

Kapvergunning verleend voor:

Sloopvergunning verleend voor:

05-06-01

een gedeelte van een werkplaats op het perceel Zinkweg 332;

mw. B. Filius-v.d. Sijde

Zinkweg 332

3262 BH Oud-Beijerland

2

Overige vergunningen/vrijstelling/ontheffing verleend voor:

05-06-01

het organiseren van sportactiviteiten en een barbecue op 23 juni 2001 tussen 16.00 en 21.00 uur

Hervormde Gemeente Oud-Beijerland

Bloemaertstraat 7

3262 HA Oud-Beijerland


3

11-06-01

het verkopen van noten tijdens het buitenconcert op 16 juni 2001;

Cie. Pecunia vn Chr. Muziekvereniging De Bazuin

Boezemsingel 26

3261 BD Oud-Beijerland

3

08-06-01

het plaatsen van losse terraselementen aan de Havendam, t.b.v. Chinees restaurant Mr. Cheng tot 1 oktober 2001

De Roo Van der Veen

Postbus 1602

3260 BC Oud-Beijerland

3

08-06-01

het plaatsen van losse terraselementen voor Café Havenzicht, Havendam 16 tot 1 oktober 2001

Café Havenzicht

Havendam 16

3262 AE Oud-Beijerland

3

BEZWAREN

In veel gevallen kan een belanghebbende tegen een besluit bezwaren indienen. De bezwaren moeten schriftelijk en gemotiveerd binnen zes weken volgende op de dag van verzending van het besluit (zie bovenstaand schema) worden ingediend bij het gemeentebestuur, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland.

Na de indiening kan de belanghebbende, die de behandeling van het bezwaarschrift niet kan afwachten, aan de President van de Rechtbank te Dordrecht een voorlopige voorziening vragen (waarover griffierecht verschuldigd is).

Nadere informatie m.b.t. de besluiten is verkrijgbaar bij :
1. Dienst Samenleving, W. van Vlietstraat 6, tel. 64 67 77
2. Dienst Ruimte, W. van Vlietstraat 6, tel. 64 66 39
3. Dienst Bestuur, W. van Vlietstraat 6, tel. 64 65 41
WONINGWET

Openbare bekendmaking ingevolge artikel 41 van de Woningwet.

Lijst van bij de gemeente binnengekomen aanvragen tot het verstrekken van een bouw- of sloopvergunning :

aanvraag

ingediend d.d.

zakelijke inhoud

naam en adres aanvrager

Bouwvergunningsverzoek tot het :

03-04-01

vergroten van een woning op het perceel Klipper 106;

De heer R. Ketting

Klipper 106

3263 NB Oud-Beijerland

23-05-01

vergroten van een woning op het perceel Nobelstraat 44;

de heer H. Reedijk

Nobelstsraat 44

3262 PM Oud-Beijerland

28-05-01

wijzigen van een gevel op het perceel Wielsingel 44;

de heer A. Goedhart

Wielsingel 44

3261 VJ Oud-Beijerland

31-05-01

vergroten van een woning op het perceel Johannes Poststraat 1;

de heer J.R. Maas

Johannes Poststraat 1

3262 VC Oud-Beijerland

08-06-01

plaatsen van een dakkapel op het perceel Kievit 33;

de heer A. Kegel

Kievit 33

3263 BD Oud-Beijerland

11-06-01

plaatsen van ee loods op het perceel James Wattstraat t.h.v. nr. 7;

de heer D. van der Ham

Bordwijkring 3

3261 PBV Oud-Beijerland

Sloopvergunningsverzoek tot het:

N.B.: Nadere informatie daarover is verkrijgbaar bij de Dienst Ruimte, W. van Vlietstraat 6, tel. 64 66 39

Bekendmakingen

Burgemeester en Wethouders van Oud-Beijerland geven kennis van het feit dat het college van burgemeester en wethouders van plan is om met toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het geldende bestemmingsplan en bouwvergunning te verlenen voor :
* het vergroten van een woning aan de Prinses Irenestraat 5a,
* het vergroten van een woning aan de Rietsnijder 35
De desbetreffende stukken liggen met ingang van 15 juni 2001 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de dienst Ruimte in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 (geopend op werkdagen van 09.00 - 12.30 uur en volgens afspraak).

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk zijn zienswijze tegen het verlenen van vrijstelling naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland.


*****

Burgemeester en Wethouders van Oud-Beijerland geven kennis van het feit dat het college van burgemeester en wethouders van plan is om met toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het geldende bestemmingsplan en bouwvergunning te verlenen voor het plaatsen van een berging/carport/tuinmuur aan Ben Goerionpad 38.

De desbetreffende stukken liggen met ingang van 15 juni 2001 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de dienst Ruimte in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 (geopend op werkdagen van 09.00 - 12.30 uur en volgens afspraak).

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk zijn zienswijze tegen het verlenen van vrijstelling naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland.
*****

Burgemeester en Wethouders van Oud-Beijerland geven kennis van het feit dat het college van burgemeester en wethouders van plan is om met toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het geldende bestemmingsplan en bouwvergunning te verlenen voor het aan plaatsen van een (rijwiel)berging bij de dependance aan de Zoomwijcklaan 150.

De desbetreffende stukken liggen met ingang van 15 juni 2001 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de dienst Ruimte in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 (geopend op werkdagen van 09.00 - 12.30 uur en volgens afspraak).

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk zijn zienswijze tegen het verlenen van vrijstelling naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland.