LANDAL GREENPARKS

Landal GreenParks opent nieuw park in Oostenrijk

Internationale expansie brengt aantal parken op 17 Landal GreenParks opent nieuw park in Oostenrijk

Voorburg, 13 juni 2001 - Landal GreenParks gaat met ingang van 1 juni 2002 het management en de verhuur verzorgen van een nieuw te bouwen project in Oostenrijk. Landal GreenParks Rehrenberg, gelegen in de omgeving van de populaire vakantieplaats Zell am See, gaat bestaan uit 176 appartementen en chalets, restaurant, zwembad en winkel. Het hele project is naar verwachting in 2004 gerealiseerd. Per 1 juni 2002 komen de eerste 90 appartementen en 10 hotelkamers beschikbaar voor verhuur.

Het park wordt een kwalitatief hoogstaande accommodatie in de alpenregio. Landal GreenParks mikt met het park zowel op Nederlandse vakantiegangers, als op de vakantie- en weekendmarkt in Duitsland. Sinds vorig jaar exploiteert Landal GreenParks, naast parken in Nederland en Duitsland ook al een park in Tsjechië: Marina Lipno, gelegen in het Boheemse Woud.

Ligging
Landal GreenParks Rehrenberg ligt aan het begin van het Saalbachtal en is via één van de mooiste afdalingen van Saalbach Hinterglemm direct verbonden met het skigebied. Aan de andere kant van de toegang naar het dal ligt het populaire Oostenrijkse skioord Zell am See met het gletsjer-skigebied Kaprun. Ook in de zomer is Zell am See een geliefde Oostenrijkse vakantiebestemming, door de aanwezigheid van het grote meer dat voor alle typen watersport gebruikt wordt. In de directe omgeving ligt een zestal golfbanen. De relatief gemakkelijk toegankelijke bergen in dit gebied hebben een grote aantrekkingskracht op wandelaars en mountainbikers.

Persoonlijke begeleiding
Landal GreenParks Rehrenberg zal veel aandacht besteden aan persoonlijke begeleiding voor gezinnen met jonge kinderen. Met name de Hecherhütte op 1250 meter hoogte zal geheel gespecialiseerd zijn in programma's voor gezinnen met jonge kinderen en krijgt o.m. Nederlandstalige animatieteams die zich volledig richten op opvang, entertainen en lesgeven aan kinderen van wie de ouders willen skiën.
Reserveringen voor het nieuwe park worden aangenomen vanaf 1 september a.s., voor de periode vanaf 1 juni 2002.

Landal GreenParks exploiteert in Nederland, Duitsland en Tsjechië 16 bungalowparken, met in totaal 3800 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal in totaal over 1500 camping-plaatsen.

Noot voor de pers:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Landal GreenParks,
L.A. van der Meer (algemeen directeur) of B. Hoogland (commercieel directeur),
telefoon 070-3003535;
Landal GreenParks op internet: www.landal.nl

12 jun 01 16:06