Gemeente Utrecht

Kidsgids Utrecht vanaf 26 mei in de winkels

Waar vind je fossielen en wandelende takken? Ga je met de knapzak op pad of bezoek je het paardenbejaardentehuis? In welke speeltuin word je niet nat als het regent? Waar kun je een tuinkabouter beschilderen of didgeridoo leren bespelen? Of wil je liever indiaan of acrobaat worden? Beklim je 's avonds de domtoren of speel je levend stratego in het fort? Laat jij je wegen op de heksenwaag of kook je voor je opa en oma?

Antwoord op deze vragen vind je in de Kidsgids Utrecht.

Kidsgids Utrecht

Vanaf 26 mei ligt de eerste Utrechtse Kidsgids in de winkel. Een bijna 300 pagina tellend boek met een schat aan informatie voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.

Informatie over allerlei jeugdvoorzieningen en -activiteiten: Nieuwe ouders worden wegwijs gemaakt in de wereld van kinderopvang en babymassage. In de Kidsgids lees je ook over een kledingwinkel voor mollige kinderen en winkels vol kraamcadeautjes. En niet te vergeten de 40 manieren om je verjaardag te vieren.

Tot slot nog een aantal pagina's nuttige adressen, kortingsbonnen en een uitneembare evenementen-kalender voor op het prikbord. In Kidsgids vind je ook allerlei webadressen, zodat de gids ook als internetgids gebruikt kan worden. De gids is te koop in de boekhandel.

Kidsgids Utrecht, ISBN: 90-76691-03-7, prijs: fl. 24,95

De Utrechtse kidsgids kan ook via internet besteld worden op de website www.kidsgids.nl.

Kidsgidsfeest

Woensdag 13 juni 2001 is er van 13.30 tot 16.00 een groot kinderfeest in Muziekcentrum Vredenburg: Het Kidsgidsfeest. Alle ouders met kinderen tot 12 jaar zijn welkom. De toegang en alle activiteiten zijn gratis.

Het feest vindt plaats in de foyer en de Kleine Zaal van Muziekcentrum Vredenburg.

Er zijn doorlopend optredens in de Kleine Zaal, zoals: een verhalenverteller, een optreden van Circus Jopie, Streetdance, een poppenspeler, een kinderkoor en een balletvoorstelling. In de foyer zijn allerlei activiteiten voor kinderen.

Tijdens dit feest neemt wethouder Toon Gispen van Jeugdzaken de eerste Kidsgids Utrecht in ontvangst.

Meer informatie: Kidsgids, 020-6723538,