Wifac B.V.

Alcoholvrij drukken of geheel waterloos

Naar aanleiding van de goedbezochte seminars vorig jaar, organiseert Wifac op woensdag 13 en donderdag 14 juni a.s. voor u opnieuw dit seminar met als thema: alcoholvrij drukken of - een stap verder - waterloos.

Er wordt veel gepubliceerd en veel gesproken over alcoholvrij drukken en procesbeheersing, maar wat zijn de consequenties en wat is het resultaat? Wat betekent dit voor u?

Door een praktijkgericht seminar te organiseren, waarin weinig theorie en veel praktijk is opgenomen, krijgt u meer inzicht in de materie. U krijgt voldoende gelegenheid voor stellen van vragen. Er wordt daadwerkelijk gedrukt, zodat u met uw eigen ogen kunt zien wat de verschillen zijn van de verschillende manieren van drukken. Het is gemakkelijker dan u denkt.

De seminartijden zijn zodanig gekozen dat u filevrij naar Mijdrecht kunt rijden.

Voor meer informatie, zie het programma hieronder. Wilt u op één van de twee middagen/avonden komen? Bel dan met Elly Terra (0297)-289576 of stuur haar een e-mail ellie.terra@wifac.nl.

Programma

15.30 uur
ontvangst

16.00 uur
welkom door Ramon van Wingerden - salesmanager divisie materialen

demonstratie conventioneel drukken

waterbehandeling door Ruud de Vetter - salesengineer Lubron waterbehandeling

alcoholvrij drukken door André Asseper - technical support manager divisie materialen en Frits Beurskens - productmanager divisie drukken

demonstratie alcoholvrij drukken

pauze / buffet

waterloos drukken door Kees Hoogeboom - technical support manager divisie materialen en Frits Beurskens - productmanager divisie drukken

demonstratie waterloos drukken

rondvraag

20.00 uur
einde

Wifac bv, Postbus 175, 3640 AD Mijdrecht
Tel. (0297) 289691, Fax (0297) 288446
E-mail info@wifac.nl