OVERNAME DE WILDBAAN GROEP DOOR IFC GROEP

De IFC Groep heeft een 100%-belang genomen in De Wildbaan Groep, een kenniscentrum voor professionals in de financiële adviespraktijk.

De overname past geheel in de strategie van de IFC Groep die zich ten doel stelt om professionals in de financiële dienstverlening te ondersteunen bij hun verdere professionalisering. Guus Landheer, directeur IFC Groep: "Wildbaan is een welkome loot aan onze stam. Wildbaan heeft zich met 225 abonnees in korte tijd succesvol bewezen als innovatief kenniscentrum. Ook hun kennis en ervaring op het gebied van productvergelijking past natuurlijk uitstekend binnen ons software-concept van Diagnose Suite waarbij de tussenpersoon beschikt over een multifunctioneel verkoopondersteunend middel".

Ivo Valkenburg, oprichter en directeur van Wildbaan, is enthousiast over het nieuwe service-concept voor professionals. "Het is ons doel om het leven van de adviseur gemakkelijker, efficiënter en meer winstgevend te maken. Met drie jongens in een garage kun je dan tot hele mooie dingen komen, maar je mist de handjes om iets groots in de markt te plaatsen. Een totaal-concept is de beste oplossing voor de adviseur en vandaar dat wij blij zijn om met behoud van eigen identiteit onderdeel uit te gaan maken van een sterke speler in de wereld van financiële dienstverlening".

Binnen de IFC Groep worden IT-oplossingen in een integraal concept voor zowel consument, intermediairs als verzekeraars en andere financiële instellingen ontwikkeld. De IFC groep bestaat thans uit de business units MrFinch, IT-Maxima, IFC software en Wildbaan.

Wildbaan is een onafhankelijke netwerkorganisatie van circa 20 specialisten ter ondersteuning van financieel adviseurs op het gebied van kennis, opleiding en advies. De organisatie biedt professionals op abonnementsbasis drie primaire diensten: een helpdesk, F-mail (een elektronische nieuwsbrief met essentiële vakinformatie op het gebied van financiële planning) en een kennisbank op internet.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met:


* IFC Groep, de heer Guus Landheer, telefoonnummer: 075 - 681 34 02

* Wildbaan, de heer Ivo Valkenburg, telefoonnummer: 0575 - 56 00 56

IFC Groep, Rustenburg 115-121, Postbus 1176, 1500 AD Zaandam tel. 075 - 681 34 00, fax 075 - 681 34 99
e-mail: info@ifc.nl
Internet: www.ifc.nl, www.mrfinch.nl , www.it-maxima.nl, www.suresite.nl, www.polisbank.nl

De Wildbaan Groep bv
"Landgoed De Wildbaan" Spankerenseweg 16 te Leuvenheim Postbus 21, 6970 AA BRUMMEN
tel. 0575 - 56 00 56, fax 0575 - 56 05 60
e-mail:info@wildbaan.nl
Internet: www.wildbaan.nl