Gemeente Zwijndrecht

Werk aan de weg/afsluitingen

Voor de komende week staan er werkzaamheden gepland op de volgende plaatsen:


*

Kruispunt Bootjessteeg/hoek Langeweg
Van vrijdag 22 juni 19.00 uur tot en met maandagmorgen 25 juni 2001, 6.00 uur worden werkzaamheden verricht waarvan het verkeer hinder zal ondervinden. Als de werkzaamheden door slechte weersomstandigheden niet gereed komen bestaat de mogelijkheid dat ook in het weekend van 29 juni tot en 3 juli werkzaamheden worden uitgevoerd.

Afsluitingen


*

Swanendrift tussen de Hoendersekade en het Hoofdland is de hoofdrijbaan afgesloten van dinsdag 12 juni 6.00 uur tot en met 15 juni 2001 16.00 uur.

*

De Steenbokstraat wordt tussen de Vissenstraat en de Zuiderkruisstraat voor al het verkeer afgesloten. Deze afsluiting is gepland tot begin augustus 2001.

*

Gebied tussen Lindtsedijk, Nessedijk en Oude Maas zal in verband met werkzaamheden voor de HSL-Zuid tot 2004 niet bereikbaar zijn. Het parkeerterrein en de trimbaan zijn niet te gebruiken.
*

Plantageweg het fietspad ten zuidwesten van deze weg wordt voor het fietsverkeer afgesloten van 28 juni tot en met 19 oktober 2001. Tijdens de bouwvakvakantie van 16 juli tot en met vrijdag 3 augustus is het fietspad niet afgesloten.

Van de hiervoor vermelde werkzaamheden c.q. afsluitingen kunt u enige overlast ondervinden. Uiteindelijk zullen de wegen weer in prima conditie zijn voor de komende jaren.