CONCERTEN in de VRIJE AKADEMIE DELFT

Op woensdag 13 juni en donderdag 14 juni a.s. vinden er in de Binnenhof van de Vrije Akademie Delft, Westvest 9 in Delft, enkele concerten plaats. Op woensdagmiddag om 14.00 uur is er concertje in de serie "CONCERTJES VOOR EN DOOR KINDEREN" en op donderdagavond aanvang 19.00 uur vindt er een VAK LEERLINGENCONCERT plaats.
Aan het "Concertje voor en door Kinderen" werken jonge leerlingen in de leeftijd van basisschoolkinderen mee. Zij musiceren voor leeftijdgenoten. Dit concert wordt gepresenteerd door Wilma Franchimon. Een grote verscheidenheid aan instrumenten passeert deze middag de revue. Er spelen jonge leerlingen van: Lucie van Oortmerssen - fluit, Costel Puscoiu - panfluit, Stephan Lems - saxofoon en Barend Petersen - saxofoon. In grote en kleine groepen spelen zij hele afwisselende muziek. Iedereen is van harte welkom. Na afloop is er voor alle kinderen limonade! Aan de VAKleerlingenconcerten, die op doordeweekse avonden plaats vinden, werken gevorderde leerlingen van de afdeling muziek van de Vrije Akademie Delft mee. Het is voor hen een ideale gelegenheid om podiumervaring op te doen. Het concert wordt verzorgd door leerlingen van de afdeling zang en de afdeling instrumentaal onderwijs. Ditmaal is het programma bijzonder gevarieerd. Er treden leerlingen op van: Ibernice MacBean - zang/popkoren, Erik Nelissen zang, Manon van Haaren - fluit, Wilma Franchimon - zang, Michel Poels - zang en Liselet van Gent - zang.
Het programma vermeldt zowel klassieke als lichte muziek. Onder het genot van een kopje koffie of een drankje kunt u luisteren naar werken van o.a. Vivali, Purcell, Devienne, Mozart en popmuziek.
Voor beide concerten is de toegang vrij.