Gemeente Hengelo

Verzoek aan buurt- en wijkorganisaties, dorpshuizen en sportverenigingen
Culturele uitmarkt van het Oosten
Vergunning Drank- en horecawet
Herinrichting Onderwijspark Tichelpark en rotonde Deurningerstraat-Sloetweg
Stand van zaken Weidedorp
Kapvergunningen
Verkeersbesluiten
6 juni
12 juni 2001 Tot en met 16 juni collecteert de Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie. Van 17 juni tot en met 23 juni 2001 collecteert de Maag Lever Darm Stichting. Collectanten kunnen zich legitimeren. Verzoek aan buurt- en wijkorganisaties, dorpshuizen en sportverenigingen
Bij de afdeling Voorlichting en Externe Betrekkingen van de gemeente Hengelo bestaat de behoefte om op de hoogte te blijven van de activiteiten van uw organisatie. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn om regelmatig een exemplaar van uw nieuwsbrief, maandblad of andere publicatie aan de Gemeentewinkel te sturen of daar af te geven, postbus 18, 7550 AA Hengelo. Alvast bedankt!
Culturele Uitmarkt van het Oosten
Op 15, 16 en 17 juni 2001 zal voor de vierde keer in het Expo Center te Hengelo de Culturele Uitmarkt van het Oosten plaatsvinden. Het thema dit jaar is dynamiek. De Uitmarkt fungeert als een soort etalage voor verenigingen, organisaties en particulieren die zich bezighouden met kunst en cultuur in de meest ruime zin van het woord. Tijdens de Culturele Uitmarkt zijn onder meer een Literair café, een Montmartre plein en vele culturele stands te bezoeken. Op zaterdagavond 16 juni wordt er van 20.00 tot 22.00 uur een swingende Salsaparty verzorgd.

Gratis entree
Om zoveel mogelijk mensen te laten delen in hetgeen de kunst- en cultuurbeoefening Oost Nederland te bieden heeft, is deelname en bezoek aan de Uitmarkt gratis!
Openingstijden Culturele Uitmarkt
Vrijdag 15 juni 17.00 uur - 22.00 uur
Zaterdag 16 juni 12.00 uur - 22.00 uur
Zondag 17 juni 12.00 uur 17.00 uur
Informatie
Voor meer informatie over de Uitmarkt kunt u contact opnemen met de heer J. Kesler, Voorzitter Stichting Uitmarkt van het Oosten, 074-2911003. Of e-mailen naar j.kesler@hccnet.nl De commissie Sport, Personeelszaken, Onderwijs en Welzijn vergadert op dinsdag 19 juni, de commissie Algemene en Bestuurlijke Zaken vergadert op woensdag 20 juni en de commissie Financiën en Cultuur vergadert op donderdag 21 juni. De agendas van deze vergaderingen worden gepubliceerd in het Hengelos Weekblad van 19 juni 2001.

Vergunning Drank- en horeca wet
Burgemeester en wethouders zijn van plan om, op grond van artikel 3 juncto 4 van de Drank- en horecawet, vergunning te verlenen voor de uitoefening van het horecabedrijf aan:
* Hengelose Atletiekvereniging Marathon Pim Mulier, Kuipersdijk 46

Het betreft een kantine die gebruikt zal worden als horecabedrijf. In de te verlenen vergunning worden nadere voorwaarden en beperkingen opgenomen ter voorkoming van ongewenste mededinging.

Ter inzage en zienswijze

De aanvraag ligt gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Bestuurlijk Juridische Zaken, kamer 331 van het stadhuis. Belanghebbenden kunnen tot 25 juli 2001 hun zienswijze omtrent de te verlenen vergunning kenbaar maken aan het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Herinrichting onderwijspark Tichelwerk en rotonde Deurningerstraat-Sloetsweg
De gemeente gaat op korte termijn het onderwijspark Tichelwerk opnieuw inrichten. Het betreft hier het gebied tussen de Deurningerstraat-Sloetsweg-Dennenbosweg en de M.A. de Ruyterstraat. Het is de bedoeling dat het gebied een groene en parkachtige uitstraling krijgt. Er worden nieuwe paden en parkeerplaatsen aangelegd. Daarnaast wordt er een rotonde aangebracht op de kruising van de Deurningerstraat en de Sloetsweg. De rotonde zorgt voor een veilige ontsluiting van het park voor het langzaam verkeer op de Deurningerstraat en de Sloetsweg. Naar verwachting beginnen de werkzaamheden meteen na de bouwvak.

Informatiebijeenkomst omleidingsplan

De werkzaamheden op de kruising van de Sloetsweg en de Deurningerstraat zijn ingrijpend en duren behoorlijk lang. Dit betekent dat het verkeer door de Deurningerstraat en de Sloetsweg voor langere tijd omgeleid wordt. Om de overlast te beperken heeft de gemeente een omleidingsplan gemaakt.

Op dinsdag 19 juni is er om 20.00 uur een informatiebijeenkomst in de OSG. U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen. Wij geven tijdens deze bijeenkomst informatie over de uit te voeren werkzaamheden, de (globale)planning en het omleidingsplan.

Stand van zaken Weidedorp
In aansluiting op het landelijke verkeersveiligheidsbeleid "Duurzaam Veilig" heeft de Gemeente Hengelo zich voorgenomen om de komende jaren alle woonwijken in Hengelo in te richten als verblijfsgebied met een maximale toegestane snelheid van 30 km/h. Voor de 30 km herinrichting van Weidedorp is in samenspraak met buurtbewoners een concept inrichtingsvoorstel gemaakt. Dit heeft ter inzage gelegen en de binnengekomen reacties hierop zijn inmiddels verwerkt. Het definitieve plan is inmiddels vastgesteld. Het definitieve plan ligt vanaf 12 juni ter inzage in de Gemeentewinkel in het stadhuis.

Gezien de geplande 30 km maatregelen in de wijk en de voorgenomen herbestrating is besloten om voor de Bandoengstraat een herinrichtingsvoorstel te maken. Dit voorstel ligt tot 28 juni 2001 ter inzage.

Ter inzage en bezwaar

Tot uiterlijk 28 juni 2001 kunt u een schriftelijke reactie indienen op het plan voor de Bandoengstraat. Aansluitend zal aan de hand van de binnengekomen reacties een definitief plan worden opgesteld en vastgesteld.

Wel moet de Gemeenteraad nog haar akkoord geven voor het vrijgeven van een krediet voor de uitvoering van de plannen Weidedorp en Bandoengstraat. Indien de Gemeenteraad akkoord gaat met de kredietaanvraag kan naar verwachting nog dit jaar worden gestart met de uitvoering. Vooruitlopend op de 30 km inrichting is al op verschillende locaties in Weidedorp gestart met herstraatwerkzaamheden. Waar mogelijk worden de werkzaamheden gecombineerd met de geplande 30 km maatregelen.

Ontwerp bestemmingsplan Floresstraat

Voor een braakliggend voormalig schoolterrein, gelegen op de hoek Floresstraat, Balistraat en de Celebesstraat is een ontwerp bestemmingsplan opgesteld om woningbouw op dit terrein mogelijk te maken. In het voorontwerp bestemmingsplan, dat van 31 januari tot 28 februari 2001 voor inspraak ter inzage heeft gelegen, was nog sprake van het oprichten van 14 koopwoningen. Ten opzichte van het voorontwerp bestemmingsplan is in het ontwerpplan sprake van 20 koopwoningen.
Ter inzage en zienswijzen

Het ontwerp bestemmingsplan Floresstraat ligt van 13 juni tot 11 juli 2001 ter inzage bij de afdeling Bestuurlijk Juridische Zaken, Reitzstraat 15, kamer R115. Gedurende deze periode kunt u schriftelijk uw zienswijze op het plan kenbaar maken aan de Gemeenteraad, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Ontwerp bestemmingsplan Oosterbos

Het ontwerp bestemmingsplan Oosterbos vormt een vestigingsplaats voor hoogwaardige bedrijven die zijn gehuisvest in kantoorachtige gebouwen. Dit plangebied wordt begrensd door de Bornsestraat, de Beneluxlaan en de Oosterbosweg. Het betreft het laatste nog onbebouwde deel van plangebied Park 1 van Westermaat (voorheen genaamd Westermaat Noord). Ten behoeve van de inspraak heeft het voorontwerp bestemmingsplan van 12 september 2000 tot 10 oktober 2000 voor een ieder ter inzage gelegen.

Ter inzage en zienswijzen
Het ontwerp bestemmingsplan Oosterbos ligt van 13 juni tot 11 juli 2001 ter inzage bij de afdeling Bestuurlijk Juridische Zaken, Reitzstraat 15, kamer R115. Gedurende deze periode kunt u schriftelijk uw zienswijze op het plan kenbaar maken aan de Gemeenteraad, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Voorontwerp herziening globaal bestemmingsplan Vossenbelt, Broek Zuid

Het gebied Broek Zuid wordt globaal omsloten door de Mr. Molendijkweg, de Deurningerstraat, de Vossenbeltweg en de Slangenbeekweg. Het woongebied Broek Zuid wordt met toepassing van een tweetal planologische procedures ontwikkeld. Een deel van het totale plangebied is inmiddels met toepassing van artikel 11 WRO vastgesteld. Momenteel ligt ter inzage het gedeelte van Broek Zuid dat met toepassing van artikel 10 WRO dient te worden gerealiseerd. De zuidelijke begrenzing van dit plangebied is grillig van vorm en wordt gedeeltelijk gevormd door de Bastenakenstraat/Vossenbeltweg en het al vastgestelde plangebied (artikel 11 WRO).

Ter inzage en inspraak

Bovengenoemd plan ligt van 13 juni tot 11 juli 2001 ter inzage bij de afdeling Bestuurlijk Juridische Zaken, Reitzstraat 15, kamer R115. Gedurende deze periode kunt u schriftelijk uw zienswijze op het plan kenbaar maken aan het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Ontwerp partiële herziening bestemmingsplan Beekpark Noord "Hegeman"

Het perceel waarop deze herziening betrekking heeft, maakt deel uit van het bestemmingsplan Beekpark Noord. Ten tijde van de ontwikkeling van het woongebied Beekpark Noord was op onderhavig perceel al een woning aanwezig. Destijds is ervoor gekozen het perceel met de opstallen in het huidige bestemmingsplan in te passen. De voorgestane herziening maakt het mogelijk om op dit perceel vrijstaande woningen te kunnen oprichten.
Ter inzage en zienswijzen
Bovengenoemd plan ligt van 13 juni tot 11 juli 2001 ter inzage bij de afdeling Bestuurlijk Juridische Zaken, Reitzstraat 15, kamer R115. Gedurende deze periode kunt u schriftelijk uw zienswijze op het plan kenbaar maken aan de Gemeenteraad, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Voorontwerp partiële herziening bestemmingsplan Berflo Es (Breemarsweg 86/88)
Deze partiële herziening heeft betrekking op het perceel gelegen op de hoek Breemarsweg en de Hegemansweg. De herziening maakt het oprichten van een woning en een bedrijfsruimte (fotobewerkings studio) op dit perceel mogelijk. Onderhavig terrein is jaren in gebruik geweest als verkooppunt voor autos, campers, caravans e.d. De bebouwing van het terrein zou een goede invulling van deze plek betekenen. Ter inzage en inspraak
Bovengenoemd plan ligt van 13 juni tot 11 juli 2001 ter inzage bij de afdeling Bestuurlijk Juridische Zaken, Reitzstraat 15, kamer R115. Gedurende deze periode kunt u schriftelijk uw zienswijze op het plan kenbaar maken aan het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. Meldingen
Meldingen zijn ingediend voor:

* oprichten tuinhuisje, Oelerweg 57

* veranderen en vergroten woonhuis, Rumkehof 5
* oprichten tuinhuisje, Marterstraat 23

* oprichten tuinhuisje, Turnhoutstraat 10
* veranderen en vergroten woonhuis, Geulstraat 1
* veranderen en vergroten woonhuis, Merwedestraat 14
* vernieuwen woonhuis, Adamsweg 31

* veranderen en vergroten woonhuis, Glasgowstraat 30
* inrichten winkelpand, Brink 120

* veranderen en vergroten woonhuis, Otterstraat 7
* veranderen winkelpand, Sloetsweg 85

* veranderen en vergroten woonhuis, Bittervoornstraat 42
* veranderen en vergroten woonhuis, Industriestraat 104A
* vernieuwen kadewand, Boortorenweg 27

* vergroten woonhuis, Marterstraat 16
Nadat het College van B en W over deze meldingen en bouwaanvragen een In de week van 28 mei tot en met 1 juni is ingestemd met:
* oprichten tuinhuisje, August Vördingstraat 117
* oprichten tuinhuisje, Breemarsweg 63

* oprichten duivenhok, Wethouder Voogdgeertstraat 45
* vergroten en vernieuwen berging, Wezelstraat 145
* vergroten en vernieuwen berging, Wezelstraat 147 In de week van 28 mei tot en met 1 juni is vergunning verleend voor:
* veranderen en vergroten woonhuis en oprichten erker, Kor Kuilerstraat 22

* veranderen en vergroten woonhuis, Parijsstraat 5
* veranderen en vergroten woonhuis, Elzasstraat 3
* veranderen en vergroten woonhuis, Javastraat 66
* veranderen en vergroten woonhuis, Bernardstraat 7
* veranderen en vergroten woonhuis, Mesdagstraat 13
* veranderen en vergroten woonhuis en oprichten garage, Tulpstraat 55

* veranderen en vergroten bovenwoning, Marktstraat 14
* veranderen middenspanningsruimte, Turbinestraat (nabij rotonde)
* oprichten berging + dakopbouw, Bornsestraat 228
* veranderen horecabedrijf, Industriestraat 73
* veranderen en vergroten woonhuis, Rozenstraat 3
* veranderen en vergroten woonhuis, Simon Vestdijkstraat 8
* veranderen en vergroten woonhuis, Rietweg 5
* veranderen en vergroten woonhuis, Lindenweg 47
* veranderen en vergroten woonhuis, Berfloweg 130
* veranderen en vergroten woonhuis, Deurningerstraat 159

* oprichten schuur, Oversteweg 45

* oprichten tuinhuisje, Ko Arnoldistraat 34
* plaatsen dakkapel, Theodora Versteeghstraat 42
* oprichten kantoorunit (tijdelijk), Platinastraat 7
Sloopvergunningen

In de week van 28 mei tot en met 1 juni is vergunning verleend voor het slopen:

* een clubgebouw, Uitslagsweg 191

* een woonhuis/loods, Reitzstraat 6

Reclamevergunningen

In de week van 28 mei tot en met 1 juni is vergunning verleend voor het plaatsen van:

* een reclamezuil, Willem de Clercqstraat 31
* 4 lichtbakken, 1 lichtbak en 1 opschrift, Platinastraat 35-53 De instemming meldingen, verleende bouw-, reclame- en sloopvergunningen en de daarbij behorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen, kamer 135 van het stadhuis. Iedere belanghebbende, die door een van deze verleende vergunningen en/of instemming meldingen, rechtstreeks in zijn belang is getroffen, kan binnen een termijn van zes weken na de dag van verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van B en W, postbus 18, 7550 AA Hengelo.
De besluiten zijn genomen in de week van 28 mei tot en met 1 juni 2001. Informatie over de exacte data, kunt u krijgen bij de afdeling Bouwen, telefoon 2459 647.
Vrijstelling artikel 15 WRO
Verzoeken voor vrijstelling van de gebruiksbepalingen van de geldende bestemmingsplanbepalingen zijn ingediend voor:

* oprichten tuinhuisje, Oelerweg 57

* oprichten bedrijfswoning, Turbinestraat 25-27
Burgemeester en wethouders zijn op grond van de voorschriften van de vigerende bestemmingsplannen bevoegd hiervoor vrijstelling te verlenen. Zij zijn in principe bereid aan de verzoeken mee te werken. Ter inzage en bedenkingen

De verzoeken liggen van 12 juni tot 26 juni 2001 ter inzage bij de afdeling Bouwen, kamer 135 van het stadhuis. Eventuele bedenkingen tegen het voornemen tot het verlenen van vrijstelling kunt u van 12 juni tot 26 juni 2001 schriftelijk indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

* veranderen/vergroten woning, Glanestraat 5
* veranderen/vergroten woning, Adamsweg 31
* veranderen/vergroten woning, Deldenerstraat 180 artikel 19, lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bevoegd om voor bouwwerken als bedoeld in artikel 20 van het Besluit op de ruimtelijke ordening, vrijstelling te verlenen van de bestemmingsplannen. Zij zijn in principe bereid de procedure te starten die ertoe kan leiden dat de vrijstellingen worden verleend, omdat de bouwplannen passen binnen het daarvoor door ons gehanteerde beleid.
Het voornemen om de vrijstellingen te verlenen ligt voor een ieder van 12 juni tot 10 juli 2001 ter inzage bij de afdeling Bouwen, kamer 135 van het stadhuis. Eventuele zienswijzen tegen dit voornemen kunt u van 12 juni tot 10 juli 2001 schriftelijk indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.
Een bouwplan is ingediend voor het veranderen en vergroten van een woning en het oprichten van een garage/berging, Dijksweg 30. De raad heeft verklaard dat voor het gebied waarin dit perceel ligt een herziening van het bestemmingsplan in voorbereiding is. Hierdoor moeten burgemeester en wethouders op grond van artikel 50 lid 1 van de Woningwet de beslissing op de aanvraag om bouwvergunning aanhouden. Omdat het bouwplan in overeenstemming is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan en met de in voorbereiding zijnde herziening daarvan dan wel met het provinciaal- en nationaal ruimtelijk beleid, kunnen burgemeester en wethouders op basis van artikel 50, lid 4 van de Woningwet de aanhoudingsplicht doorbreken en overgaan tot het verlenen van de gevraagde bouwvergunning. Burgemeester en wethouders zijn van plan om door middel van bovengenoemde procedure medewerking te verlenen aan dit bouwplan.
Ter inzage en zienswijzen
Het bouwplan ligt van 12 juni tot 10 juli 2001 ter inzage bij de tegen het voornemen om de aanhoudingsplicht te doorbreken kunt u van 12 juni tot 10 juli 2001 schriftelijk indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo.

Wet Milieubeheer
Verzoek tot vaststelling hogere waarde geluidbelasting

Burgemeester en wethouders zijn van plan om een verzoek in te dienen bij Gedeputeerde Staten van Overijssel voor vaststelling van hogere grenswaarden. In dit verzoek wordt een hogere grenswaarde aangevraagd als bedoeld in artikel 82 van de Wet Geluidhinder voor de geluidbelasting vanwege wegverkeer langs de gevels van geplande woningen gelegen aan de Uitslagsweg en Leefsmastraat, behorend bij het bestemmingsplan Hengelose Es, deelplan Centrumgebied.

Ter inzage en bezwaar

Het ontwerpverzoek met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 13 juni 2001 gedurende twee weken ter inzage bij de afdeling Milieu. Opmerkingen inzake het ontwerp-verzoek kunt u gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk indienen bij het College van B en W of tijdens de openbare hoorzitting, die gehouden wordt op donderdag 28 juni 2001 om 14.00 uur bij de afdeling Milieu, Telgenflat 2e verd. Markt 204. Wanneer u van de openbare zitting gebruik wilt maken verzoeken wij u dit telefonisch kenbaar te maken, telefoon 2459653.

Verzoek tot vaststelling hogere waarde geluidbelasting Burgemeester en wethouders zijn van plan om een verzoek in te dienen bij Gedeputeerde Staten van Overijssel voor vaststelling van hogere grenswaarden. In dit verzoek wordt een hogere grenswaarde aangevraagd als bedoeld in artikel 82 van de Wet Geluidhinder voor de geluidbelasting, vanwege wegverkeer langs de gevels van te bouwen woningen in het plan O-kwadraat gelegen langs de Oldenzaalsestraat en Oude Molenweg, behorend bij het bestemmingsplan deelgebied I, O kwadraat.
Ter inzage en bezwaar
Het ontwerpverzoek met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van woensdag 13 juni 2001 gedurende twee weken ter inzage bij de afdeling Milieu. Opmerkingen inzake het ontwerpverzoek kunt u gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk indienen bij het College van B en W of tijdens de openbare hoorzitting, die gehouden wordt op donderdag 28 juni 2001 om 14.00 uur bij de afdeling Milieu, Telgenflat 2e verd. Markt 204. Wanneer u van de openbare zitting gebruik wilt maken verzoeken wij u dit telefonisch kenbaar te maken, telefoon 2459653.
Melding artikel 8.41 Wet milieubeheer

Bij de afdeling Milieu liggen ter inzage de meldingen als bedoeld in onderstaande, op artikel 8.41 Wm gebaseerde uitvoeringsbesluiten, die ontvangen zijn van:

* Nijhof Schoenen - Tassen in verband met het veranderen van het schoenen- en tassen magazijn, gelegen aan de Sloetsweg 100 (Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer)
* School voor stratenmakers, in verband met het oprichten van een school voor stratenmakers voor zowel theorie als praktijklessen, gelegen aan de Zirkoonstraat 7 (Besluit woon- en bedrijfs-gebouwen milieubeheer)

* Anninkschool in verband met het veranderen/uitbreiden van de hal, gelegen aan de Bergweg 34 (Besluit woon- en bedrijfsgebouwen milieubeheer);
De inrichtingen dienen te voldoen aan de voorschriften van de daarbij genoemde besluiten.

Ter inzage

Tegen bovenstaande meldingen op grond van de Wet milieubeheer staat geen bezwaar en/of beroep open. De meldingen kunnen worden ingezien bij de afdeling Milieu, telefoon 2459655.
Kapvergunningen
In de periode van 29 mei tot en met 5 juni 2001 is een kapvergunning verleend voor:

* 1 kastanje, 4 fruitbomen, 20 dennen en meerdere coniferen (hagen) aan de Toulonstraat 11. Er komt geen herplant.

Ter inzage en bezwaar
Het besluit ligt gedurende 6 weken ter inzage bij de balie van de sector Wijkbeheer, stadskantoor kamer 407. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende binnen een termijn van 6 weken na de verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7550 AA Hengelo. De besluiten zijn genomen in de periode van 29 mei tot en met 5 juni 2001. Informatie over de exacte data kunt u krijgen bij de sector Wijkbeheer, telefoon 245 9459.

Verkeersbesluiten
Instellen fietspaden
Burgemeester en wethouders hebben besloten om in de wijk Slangenbeek een aantal verplichte fietspaden in te stellen. Het gaat daarbij om de de volgende fietspaden: fietspad tussen Bornsedijk en Ardennenstraat, het pad tussen Ardennenstraat en Hondsrugstraat alsmede de paden vanaf Sallandstraat richting Londenstraat. Dit gebeurt door het plaatsen van de borden G11 RVV bijlage I 1990. Tevens is besloten het pad langs de Gaasterlandstraat en Montferlandstraat als verplicht fietspad aan te wijzen in twee richtingen, met voorrang. De voorrang zal worden geregeld middels de borden B06 en onderborden 0403 (pijlen in twee richtingen) RVV bijlage I 1990.
Verbod tot stil staan
Burgemeester en wethouders hebben besloten om een verbod tot stilstaan in te stellen aan weerszijden van de Wegtersweg voor het gedeelte tussen de Westermaatweg/Vosboerweg en de Weideweg middels plaatsing van de borden E02 en de onderborden 0402 RVV bijlage I 1990. Tevens worden de oude verkeerstekens inhoudende een parkeerverbod (borden E01) en onderborden 0402 verwijderd.
Ter inzage en bezwaar
Genoemde besluiten met bijbehorende tekeningen liggen van 13 juni tot 25 juli 2001 ter inzage bij de afdeling Bestuurlijk Juridische Zaken, Reitzstraat 15, kamer 115. Iedere belanghebbende kan binnen de genoemde termijn schriftelijk bezwaar indienen bij het College van B en W, Postbus 18, 7500 AA te Hengelo. Een bezwaarschrift dient te worden ondertekend, bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, een dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar. Werk aan de weg

Toekomstige rotonde Deurningerstraat afslag Broek Zuid

Van woensdag 27 juni 2001 tot en met vrijdag 29 of zaterdag 30 juni 2001 is de Deurningerstraat voor het gedeelte gelegen tussen de gemeentegrens en de Meester Molendijkweg voor al het verkeer afgesloten. Dit in verband met het aanleggen van de nieuwe rotonde aan de Deurningerstraat ten behoeve van de nieuwe wijk Broek Zuid.