14 juni 2001

CRMcarrieres.nl startpunt voor ideale CRM baan

Een carrièresite zonder vacatures. Dat klink vreemd, maar is logisch voor wie de werking kent van CRM-JOBbemiddeling. Deze bijzondere dienstverlening voor CRM professionals neemt namelijk niet de vacature als uitgangspunt voor bemiddeling, maar de 'ideale baan' van een kandidaat. Op verzoek van de kandidaat zoekt CRM-JOBbbemiddeling daarbij alle beschikbare vacatures bij alle bedrijven. THEMIEK werving & selectie uit Houten introduceert de carrièresite op het moment dat de vraag naar specialisten op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) bij aanbieders en gebruikers van CRM-oplossingen sterk toeneemt. Naast uitleg over de bemiddeling lezen bezoekers van de website ook carrièretips van collega's en vinden zij een lijst carrièrelinks. De nieuwe site is vindbaar onder de naam www.CRMcarrieres.nl.

CRM-JOBbemiddeling

CRMcarrieres.nl richt zich op bemiddeling voor professionals in CRM consultancy, CRM sales, customer service, CRM implementatie, databasebeheer, direct marketing en e-business. De voor kandidaten gratis service zoekt en vindt bij alle Nederlandse bedrijven de vacatures voor de CRM-functie die de kandidaat ambieert. CRM-JOBbemiddeling zoekt niet in opdracht van bedrijven, heeft geen zakelijke banden met derden en biedt dankzij deze onafhankelijkheid een maximaal bereik in beschikbare CRM-uitdagingen.

Volledige dekking

Omdat de inventarisatie van carrièrekansen volledige dekking biedt bij alle voor de kandidaat interessante bedrijven, is zoeken op vacaturesites, in vakbladen of via de bestanden van werving- en selectiebureaus niet meer nodig. Alle beschikbare en passende vacatures leert de kandidaat immers toch wel kennen. Ook die bij bedrijven die de kandidaat anders nooit had ontdekt. Themiek helpt de kandidaat na het leggen van de contacten met bemiddeling, informatie-uitwisseling en coördinatie van alle afspraken.

Initiatiefnemer

CRMcarrieres.nl is een initiatief van THEMIEK werving & selectie uit Houten. Sinds 1993 is dit bureau gespecialiseerd in de bemiddeling voor jonge, talentvolle kandidaten in diverse disciplines. Tal van bijzondere initiatieven van zusterbedrijf THEMIEK marketing & communicatie hebben geleid tot de ontwikkeling van een reeks unieke wervingstools. Internet speelt daarbij een belangrijke rol. Het centrale doel van de bemiddeling ligt op communicatiegebied: het bij elkaar brengen van kandidaten en bedrijven die elkaar anders niet zo snel gevonden hadden. Tot wederzijds voordeel.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Thed van der Gun, directeur
THEMIEK werving & selectie
Postbus 355, 3990 GD Houten
Tel. (030) 635 03 00
Fax (030) 635 03 03
E-mail werving@themiek.nl