Adequate uitvoering - Versnelde Informatie Verzameling

Welkom op de VIV-site

Een nieuwe en moderne manier om effectief en eenvoudig gegevens te verzamelen

Tot op heden is actuele beleidsinformatie, gebaseerd op door de gemeenten verstrekte informatie, niet of nauwelijks beschikbaar. Via de reguliere informatiestromen zijn gegevens over bijvoorbeeld het jaar 2000 pas in augustus 2001 verkrijgbaar. U zult begrijpen dat het dan ook de moeite loont om de wijze te verkennen waarop de actualiteit van de beschikbare informatie kan worden vergroot.

Daarom werden 25 gemeenten benaderd om kort na afloop van het jaar 2000 kwantitatieve informatie te leveren met betrekking tot de uitvoering van de Abw. Gedurende de maanden februari, maart en april konden deze gemeenten de elektronische vragenlijst invullen. Op deze site kunt u het resultaat zien.

Statistische gegevens
De uit de ingevulde vragenlijsten zijn zes kengetallen gevormd. De kengetallen kunt u via deze pagina bezoeken. Ook is het mogelijk om de gegevens van uw gemeente te vergelijken met deze kengetallen. Voor deze individuele terugkoppeling dient u zich aan te melden met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Gemeentegegevens
Op deze pagina vindt u de algemene gegevens van uw gemeente zoals ze bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid bekend zijn. Het is niet meer mogelijk deze gegevens via de site te wijzigen.

Vragenlijst VIV
Het is nog mogelijk om met uw gebruikersnaam en wachtwoord de door u ingevulde vragenlijst te bezoeken. De ingevulde gegevens kunt u echter niet meer wijzigen of aanvullen.


___________ -Submit

Home Links Sitemap E-mail

statmenu
inloggen