PERSBERICHT

Centura Software benoemt nieuwe financieel directeur EMEA

München, 14 juni 2001 - Centura Software, leidend aanbieder van 4GL-ontwikkeltools, databases en connectivity-oplossingen voor e-business en mobiele IT-systemen, heeft Jürgen Wolf aangesteld als nieuwe financieel directeur. Wolf is verantwoordelijk voor het hele EMEA-gebied dat sinds kort onder de verantwoordelijkheid valt van het Europese hoofdkantoor van Centura Software in Duitsland.

De uitbreiding van de scope van het Duitse kantoor met Europa, het Midden-Oosten en Afrika is de reden van de uitbreidingen van het management team van Centura Software. Jürgen Wolf (41) is in zijn nieuwe functie van financieel directeur EMEA verantwoordelijk voor financiën, beheer en contracten. Wolf was tijdens zijn vorige baan verantwoordelijk voor de oprichting van de Duitse verkooptak van WeTellYou.com, een expertise platform met internationale betrekkingen.

'Dankzij de databases en ontwikkel tools, geniet Centura al vele jaren een goede reputatie', licht Jürgen Wolf zijn stap naar Centura toe. 'Door onze regionale verantwoordelijkheden uit te breiden, kunnen we onze focus op deze core business verscherpen voor het hele EMEA-gebied. Bovendien is het voor mij persoonlijk een interessante uitdaging.'

Europees hoofdkantoor Centura Software, Riesstrasse 15-17, D-80992 München Telefoon: +49 897481210; internet: www.centurasoft.com

Centura Software
Centura Software, officieel Gupta Technologies LLC, is een belangrijke aanbieder van veilige embedded databases, connectivity en ontwikkeloplossingen voor de markt voor Internet Appliances en intelligente apparatuur. Wereldwijd vertrouwen ontwikkelaars en besluitvormers binnen de IT-branche al sinds 1984 op Centura's sterk innovatieve, technologische aanbod en haar professionele service. Centura's oplossingen worden wereldwijd in verschillende bedrijfssystemen geïntegreerd, waaronder de gezondheidszorg, productieomgevingen, telecommunicatie en de financiële dienstverlening.

Informatie voor de redactie (