Maarn, Hoofddorp
14 juni 2001

Conclusion Decision Architects en Transformatica zijn een strategische samenwerking aangegaan. Samen bieden deze partijen een volledig dienstenpakket om een ICT-architectuur vast te stellen of te veranderen. Conclusion Decision Architects helpt organisaties bij het organiseren, beoordelen en kiezen van een strategische ICT-architectuur. In aanvulling hierop werkt Transformatica aan de menselijke kant; generen van commitment, verbeteren van samenwerking en veranderen van de houding van mensen.

Conclusion Decision Architects werkt aan de besluitvorming over ICT-architecturen. Consultants van Conclusion Decision Architects zijn betrokken bij het vaststellen van ICT-beleid. Dit leidt in de praktijk tot leveranciersselecties, proof of concept-studies, managementcoaching, architectuurontwerpen en second opinions. Echter, een ICT-architectuur heeft niet alleen betrekking op structuur en functionaliteit maar ook op cultuurverandering in organisaties en draagvlak bij mensen. Dit is bij uitstek het specialisme van Transformatica.

Over Conclusion Decision Architects
Conclusion Decision Architects is onlangs opgericht door een aantal zeer ervaren ICT-architecten met een achtergrond in ICT-advies en ICT-praktijk. Naast jarenlange ervaring kan Conclusion Decision Architects putten uit een netwerk van specialisten en wetenschappers. De diensten worden aangeboden op basis van "fixed result". Conclusion Decision Architects is onderdeel van de Ewycksgroep. Meer informatie op www.conclusion.nl of bij dhr. P. Berlie, telefoon 0343-444767.

Over Transformatica
Transformatica heeft zich ontwikkeld tot een specialist in cultuurmanagement, persoonlijke coaching, attitudevraagstukken en verandermanagement. Het doel van de consultants van Transformatica is om veranderingen te verankeren en samenwerking te versterken. Transformatica is sinds 1995 actief. Meer informatie op de website www.transformatica.nl of bij dhr. C. Mouwen, telefoon 023-5621534.