PERSBERICHT

Gratis 2 daags Festival in Recreatiegebied Het Twiske te Oostzaan

Op Zaterdag 16 & zondag 17 juni 2001 organiseert Stichting Twiske & Shout een gratis festival in recreatiegebied Het Twiske te Oostzaan, in en om zwembad de Blauwe Poort.

Het Twiske & Shout Festival is een gratis, eigentijds, uniek festival voor jong en oud. Twee dagen vol met sport & spel activiteiten, een braderie, kindercircus en straatartiesten zullen garant staan voor een herinnering voor jong en oud. Naast deze activiteiten zal er op 4 podia een grote diversiteit aan muziek worden geprogrammeerd. Het Twiske & Shout Festival richt zich erop in de komende jaren uit te groeien tot een vaste publiekstrekker met een "eigen gezicht" en hierdoor een landelijke uitstraling krijgt.

Op de velden in en om waterspeelplaats de Blauwe Poort zullen 3 grote podia worden opgezet. Tijdens de 2 festival dagen zullen op deze podia naast een scala aan populaire artiesten en bands, ook lokale, opkomende artiesten en bands worden geprogrammeerd. Optredens die o.a. plaatsvinden zijn: Van Dik Hout, Racoon, 16 Down, Beam, Laberinto, Trail of Tears, Def Rhymz, Braimpower, Tasha's World, League of ex. Gentlemen, Seven Eleven, LA Doors en vele anderen. Tevens zal er zondags op podium 2 het Nederlands Kampioenschap Break-Dance plaatsvinden. Dit is voor het eerst in Nederland. Ook zal het "piratenschip" gebruikt worden als podium. Vanaf dit podium zal het gehele weekend het dance programma worden afgewerkt.

Er zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd voor het vermaak van de jongste bezoekers, waaronder clown optredens, poppenkast, schminken e.d.

Voor meer info kunt U terecht op de website: WWW.TWISKE-FESTIVAL.NL

St Twiske & Shout
tel: 075-6160292