FNV

FNV Big Other Huis op Festival Mundial. FNV Big wat huis?

regio Zuidoost - regiowerk.zuidoostnederland@fnv.nl

Dat de FNV er ook voor collega's wereldwijd is, kun je zien op het komende Festival Mundial. De FNV is voor de vierde maal sponsor van het Festival. De FNV pakt verrassend uit met het Big Other Huis.Het transparante huis heeft vakbondsleiders als bewoners. Elke bewoner heeft een bijzonder verhaal. Chat met ze, kijk naar ze, voer actie voor ze. Er komen speciale gasten in het huis zoals Tooske van de TMF.

De bewoners gebruiken gewone huis-, tuin- en keukenspullen. Maar, zit hun stoel wel comfortabel? Of zit achter die stoel ook een bijzonder verhaal? Met een speciale pen strijk je over een barcode en je zult het weten. Stem "vuile" producten weg en kom alles te weten over "schone" producten. Verzin een prikkelende slogan en win een eerlijke spijkerbroek? Ooit wel eens afgevraagd hoe lekker eerlijke bloemen ruiken? Op het FNV-plein vind je het antwoord.

Ook via het wereldwijde web kun je meekijken in het huis! Surf vanaf 16 juni naar http://www.fnv.nl/mondiaal (FNV Mondiaal).

Natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht, er is van alles voor ze te beleven op het FNV-plein. We verklappen alvast dat ze er een echt huis kunnen bouwen!

Kom en geniet van de vele soorten muziek en exotische hapjes op het grootste multiculturele spektakel van de Benelux en ontdek een wereld van verschil op het FNV-plein.

http://www.festivalmundial.nl (Festival Mundial), Leijpark te Tilburg op 16 en 17 juni.

Meer nieuws? Ga naar http://www.fnv.nl/zuidoost .