Politiebericht Brabant-Noord: Oss 17-06-2001
Persbericht district Maasland

OPLEGGER GESTOLEN

Onder het viaduct van de A50 aan de Cereslaan te Oss is in de nacht van vrijdag op zaterdag of zaterdag overdag een daar afgekoppelde oplegger met 25 ton staalstrips gestolen. De drie-assige oplegger is van het merk Trailor en heeft het kenteken BJ-PS-87. Op het witte schuifzeil staat in blauw de naam Leco Trans Holland.

WINKELDIEF

In een bouwmarkt aan de Cereslaan in Heesch is zaterdagochtend een 51-jarige Ossenaar betrapt op het stelen van een slot en een cilinder. De man had de spullen uit de verpakking gehaald en in zijn zak gestopt, maar het alarm ging bij de kassa af. De man werd overgebracht naar het bureau.

GESTOLEN AUTO

Vanaf een bedrijfsterrein aan de rijksweg in Geffen is vannacht een rode Renault Express bestelauto met het kenteken VL-HR-78 weggenomen. Aan de Roelstraat in Oss is zaterdagavond een op 13 juni in Rosmalen gestolen Ford Escort aangetroffen.

RIJDEN ONDER INVLOED

Aan de Rijksweg in Heesch is vannacht een 45-jarige Cuijkse betrapt op rijden onder invloed. De vrouw kreeg een rijverbod, haar rijbewijs werd ingevorderd. Hetzelfde overkwam vannacht een 22-jarige Heeschenaar op `t Dorp in Heesch.