Marco Borsato Nieuwsbrief


Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie vertelde dat ik opnieuw een Edison en een TMF-award mee naar huis mocht nemen.
Graag breng ik jullie op de hoogte van wat er op dit moment speelt!

Eigenlijk is het op dit moment vrij rustig, we doen weinig openbare optredens en aangezien de vakantieperiode aanbreekt zullen we ook met de besloten optredens rustig aandoen.

Zelf ben ik met een groepje vrienden uit Alkmaar en omstreken een week naar Egypte geweest, waar we een duiksafari hebben gedaan. Het was een fantastische week en een deel van de foto's en het verslag staan inmiddels op de site. Meer foto's volgen binnenkort, want het viel me op dat op de foto's die ik heb gemaakt, mijn persoontje maar weinig staat! Ik kreeg al vragen of er niet nog een paar foto's van mij op konden en dat ga ik regelen!

En dan is er binnenkort Dutch Day!

Dutch Day is een 9,5 uur durend non-stop LIVE muziekevenement waar werkelijk de absolute top van de Nederlandse Muziek zal zijn!
Dit spektakel vindt plaats op zondag 17 juni in de Amsterdam Arena en duurt van 13:00 tot 22:30!
Ik open dit evenement met een miniconcert van 45 minuten met mijn band.
Ik heb hier waanzinnig veel zin in en zou het te gek vinden als jullie er bij zouden kunnen zijn!

Ook doen Trijntje Oosterhuis, Rowwen Héze, Abel, Skik, Manuela Kemp & Band, Hessel, Henk Westbroek, Judith, De Dijk, Volumia!, Van Dik Hout, Ilse Delange, Guus Meeuwis & Vagant, Birgit en City to City mee.
Eigenlijk was het de bedoeling dat mijn aanwezigheid geheim zou blijven, maar aangezien het hier en daar toch een beetje uitlekte, is er besloten om het bekend te maken.
En daar ben ik alleen maar blij om, want dat betekent dat ik jullie via deze mailing ook volledig op de hoogte kan brengen!

Kaartjes kun je kopen via de Nationale Ticketlijn (0900 - 3001250), de 151 grotere postkantoren, de 33 Grens Wissel Kantoren, 12 grote VVV's en via www.ticketservice.nl

Een leuke bijkomstigheid is dat van elk verkocht kaartje maar liefst fl. 5,= naar de slachtoffers van de ramp in Volendam gaat. Alleen daarom zou je eigenlijk al moeten gaan!

Het wordt een geweldige dag, zorg dat je dit niet mist!

Hebben jullie al vakantieplannen? Het is de laatste tijd zulk lekker weer dat ik al echt een 'zomergevoel' begin te krijgen!
Ik hoop jullie snel weer te zien!

Groeten,

Marco

Bezoek ook eens mijn website: www.borsato.nl