PERSBERICHT

Ontwikkeling van draadloze toepassingen aanzienlijk vereenvoudigd

Jump Start for Wireless Program van iAnywhere Solutions biedt ontwikkelomgeving
en directe toegang tot draadloze netwerken.

Maarssen, juni 2001 - De Sybase-dochter iAnywhere Solutions heeft een compleet pakket producten en diensten ontwikkeld voor het realiseren en implementeren van draadloze netwerktoepassingen. Het Jump Start for Wireless Program omvat niet alleen een professionele ontwikkelomgeving, maar geeft ook toegang tot uiteen-lopende draadloze netwerken, waaronder GSM en GPRS. Daarnaast omvat het een aantal diensten die de gebruiker ondersteunen bij het zetten van de eerste stappen tot en met het aanpassen van applicaties aan de voortdurend toenemende mogelijk-heden van draadloze netwerken.

De basis van het Jump Start for Wireless Program is het Jump Start for Wireless Developer Package. Dat geeft recht op een interactieve, strategische sessie van één dag met een Wireless Consultant van iAnywhere Solutions, het gebruik van de ontwikkelomgeving iAnywhere Wireless Studio, drie maanden gratis toegang tot de iAnywhere Solutions Wireless Gateway Service en direct contact met specialisten voor technische ondersteuning.

De ontwikkelomgeving van iAnywhere Wireless Studio omvat een schaalbare applicatie-server voor draadloze toepassingen. Daarmee hebben gebruikers altijd de beschikking over actuele bedrijfsinformatie, ook als er geen contact is met het draadloze netwerk. Zodra het contact wordt hersteld, worden eventuele wijzigingen in het mobiele en het centrale systeem over en weer uitgewisseld en bijgewerkt.

Als ervaring is opgedaan met het Jump Start Developer Package, kan gebruikgemaakt worden van het Wireless Services Team van iAnywhere Solutions. Dat team geeft ondersteuning bij het ontwerpen en ontwikkelen van uitgebreidere toepassingen en bij de implementatie en het gebruik daarvan. Deze diensten zijn tot in detail toegesneden op specifieke, persoonlijke situaties en omvatten opleidingen, analyse van de behoeftes, strategische planning, het ontwerp van de architectuur van de draadloze toepassing en een blauwdruk van de complete oplossing.

Meer informatie over het Jump Start for Wireless Program is te vinden op www.ianywhere.com/jumpstart

iAnywhere Solutions
iAnywhere Solutions - een dochteronderneming van Sybase - is een vooraanstaand leverancier van oplossingen voor draadloze en mobiele oplossingen voor m-business die bedrijfsinformatie op iedere plaats en op ieder moment toegankelijk maken. Deze toepassingen zijn bij circa 10.000 klanten actief op meer dan zes miljoen - vaste en mobiele - werkplekken. Door de 'hosting'-faciliteiten en Professional Services is iAnywhere Solutions een 'one-stop-shop' voor zowel het ontwikkelen als het exploiteren van m-business applicaties. Meer informatie over iAnywhere Solutions is te vinden op http://www.ianywhere.com.

Sybase
Sybase ontwikkelt hoogwaardige software-oplossingen die gebruikers op ieder moment en
overal ter wereld toegang geven tot alle relevante bedrijfsinformatie. E-Business speelt in de oplossingen een essentiële rol. Met het toonaangevende Sybase Enterprise Portal, de oplossingen voor mobiele en draadloze toepasssingen en de oplossingen voor verschillende verticale markten, behoort Sybase tot de grootste onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld.
Meer informatie over Sybase is te vinden op http://www.sybase.nl.