YourNews biedt content van AgriHolland voor agrarische en levensmiddelensector

Capelle a/d IJssel/Wageningen, 18 juni 2001 YourNews, pan-Europese syndicator van online en draadloze digitale content, breidt haar informatieaanbod uit met agrarische- en food-nieuws, afkomstig van AgriHolland,de service-site voor de agri- en foodsector. YourNews zorgt ervoor dat de informatie beschikbaar is in diverse formaten, van internet en intranet tot en met SMS en WAP.

Onze doelgroep, bedrijven in de sectoren akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en voedselverwerkende industrie, kan via onze eigen internetsite (www.agriholland.nl) alleen agrarisch- en foodnieuws inwinnen. De samenwerking met YourNews biedt onze doelgroep de mogelijkheid om gebruik te maken van een breder nieuwsaanbod, via verschillende elektronische media. Op deze manier kunnen bedrijven zaken doen met één partij, YourNews, voor een breed contentaanbod, waaronder agrarisch- en foodnieuws , aldus René Braakman, Salesmanager van AgriHolland.

Voor YourNews betekent deze samenwerking dat we ons aanbod voor deze heel specifieke sector - van groot belang voor de Nederlandse economie - sterk vergroten. Het is een sector waar veel gebeurt en waar een grote behoefte bestaat aan accurate en actuele informatie. Zo kan een snelle en juiste berichtgeving via SMS, bijvoorbeeld tijdens een situatie als bij de recente MKZ-crisis, duidelijk toegevoegde waarde bieden voor veel bedrijven , aldus Coks Stoffer, COO van YourNews.

AgriHolland is een organisatie die dagelijks een groot aantal berichten en nieuwsitems genereert en verzamelt met betrekking tot de agrarische sector, in de breedste zin. Het nieuws wordt geselecteerd op relevantie voor de operationele en strategische bedrijfspraktijk in zowel de primaire landbouw als de verwerkende industrie, met nadruk op innovatie. In samenwerking met diverse organisaties wordt dagelijks het laatste nieuws uit de land- en tuinbouw gemeld. Naast nieuws biedt AgriHolland ook informatie aangaande beurzen, congressen en cursussen voor agrarische ondernemers.



Over YourNews
YourNews biedt een marktplaats, de technologie en diensten voor het syndiceren van digitale content. De unieke nieuwsvoorziening is geschikt voor diverse digitale media zoals internet, WAP, SMS en e-mail. 95% van YourNews' content is afkomstig uit Europese bronnen en bestrijkt regionaal, nationaal en internationaal nieuws op gebieden als zakelijk-financieel, gezondheidszorg, muziek, sport, weer en lifestyle, plus specifieke markten als de bouw- en olie-industrie. Inmiddels heeft YourNews tal van vooraanstaande nieuwsleveranciers als partners, waarvan het duizenden berichten per dag betrekt, vergaard door journalisten over de gehele wereld. De zelf ontwikkelde technologie zet de verschillende broninformatie om in de gewenste content met het juiste formaat voor de klant. Alle content is beschikbaar in de belangrijkste Europese talen, waaronder het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Klanten van YourNews zijn onder meer mobieletelefonieaanbieders, publiek toegankelijke websites van bekende Nederlandse portals en Internet Service Providers (ISP's).

YourNews is in 1997 opgericht door Jan van Ottele en heeft kantoren in Rotterdam, Londen en Frankfurt. YourNews is de eerste pan-Europese content syndicator en is inmiddels actief in Nederland, Duitsland, Engeland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje en België.

Voor meer informatie
YourNews
Joke van Look
010-2660266
j.van.look@yournews.net

Whizpr
Willemijn Vader
0317-410483
yournews@whizpr.nl