Gemeente Amerongen

Verleende monumentenvergunningen

Burg.Jhr. H. van den Boschstraat 1 te Amerongen Burgemeester en wethouders hebben op 6 juni 2001 een monumentenvergunning verleend voor het verbouwen van het kantoor op het perceel Burg. Jhr. H. van den Boschstraat 1 te Amerongen. Het object is een rijksmonument.
Utrechtsestraatweg 47 te Amerongen
Burgemeester en wethouders hebben op 6 juni 2001 een monumentenvergunning verleend voor het uitbreiden met een toiletruimte van het pand Utrechtsestraatweg 47 te Amerongen. Het object is een gemeentelijk monument.

Als u meent dat u door het verlenen van de monumentenvergunning rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, kunt u binnen zes weken na de dag waarop het besluit op is bekendgemaakt (zie genoemde datum) een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Amerongen. Indien er een bezwaarschrift wordt ingediend, blijft de vergunning buiten werking totdat op het bezwaar is beslist, tenzij met toepassing van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht op een desbetreffend verzoek wordt beslist de schorsing op te heffen.