>

Gordon neemt presentatie 'Evers Staat Op' over tijdens vakantie Edwin Evers

Hilversum, 18 juni 2001 - De hele maand juli neemt Gordon de presentatie over van 'Evers Staat Op' in verband met de vakantie van Edwin Evers en Rick Romijn. Gordon zal vanaf 2 juli samen met 538 deejay Tim Klijn en co-host Niels van Baarlen de presentatie van het ochtendprogramma op zich nemen. Het programma is voor deze gelegenheid omgedoopt tot 'Evers Staat Op met Gordon!'. Tijdens de laatste uitzending op 27 juli is Edwin Evers weer van de partij en zullen zij het programma samen vanuit de Spaanse badplaats Salou presenteren.

Gordon is al meerdere malen te gast geweest in het programma van Edwin Evers. Dit heeft tot hilarische uitzendingen geleid en was voor Evers aanleiding om Gordon uit te nodigen als presentator. Van 2 tot en met 27 juli zal Gordon het programma 'Evers Staat Op!' op geheel eigen wijze presenteren.

Radio 538 DJ Edwin Evers "Ik ben blij met de overname van Gordon. Hij is al meerdere malen bij mij te gast geweest en het is altijd lachen! " Gordon over zijn radiodebuut: "Ik vind het een hele grote eer dat ik ben gevraagd om het populairste radioprogramma van Nederland over te nemen. "

'Evers Staat Op met Gordon!' is van 2 tot en met 27 juli tussen 06.00 en 10.00 uur te beluisteren op Radio 538. Tim Klijn zal in deze periode de show schuiven en DJ zijn van de show. Daarnaast blijft hij ook zijn vaste middagprogramma tussen 12.00 en 14.00 uur presenteren.

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (