MYDINNERBUTLER.NL: ONAFHANKELIJK RESTAURANT E-ZINE

ZONDER POESPAS

Baarn, 12 juni 2001 - Vanaf 19 juli
voorziet het online magazine mydinnerbutler.nl de Nederlandse culinaire liefhebber van een maandelijkse update over Het Betere Eten: de beste en nieuwste restaurants, de laatste eettrends en de hipste adresjes. Hoofdredacteur van mydinnerbutler.nl is Ronald Hoeben, onder meer bekend als de helft van HP/De Tijds Eetteam.

De preview van mydinnerbutler.nl, dat zich Nederlands eerste onafhankelijke restaurant e-zine noemt, is te vinden op http://www.mydinnerbutler.nl. Culinaire liefhebbers kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor een gratis abonnement. "Mydinnerbutler.nl wil op een lichtvoetige en ongedwongen manier aandacht besteden aan alle aspecten die een bezoek aan een restaurant de moeite waard maken, kritisch, maar zonder in het bekende geneuzel over eten te vervallen", aldus uitgever Diederik Ettema.

De verwachting is dat mydinnerbutler.nl
op 19 juli in de mailboxen van ruim 7.500 culinaire liefhebbers verschijnt. Voor eind 2001 wordt de oplage geschat op ruim 20.000 exemplaren. Ettema: "We richten ons vooral op mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, hoog opgeleid, met een bovengemiddeld inkomen. Frequente restaurantbezoekers, die daar relatief veel geld aan uitgeven. Mydinnerbutler.nl wil voor deze groep een onafhankelijke gidsfunctie vervullen."

Mydinnerbutler.nl is een uitgave van mybutler bv,
uitgever van online magazines op het gebied van lifestyle. In augustus 2000 lanceerde mybutler bv het tweewekelijkse magazine mybutler.nl, Nederlands eerste online lifestyle magazine voor mannen. Tien maanden na de start telt mybutler.nl inmiddels ruim 25.000 abonnees. Op 12 maart jongstleden verscheen het eerste nummer van het magazine mywinebutler.nl, dat inmiddels meer dan 14.000 abonnees heeft. Uitgever Diederik Ettema verwacht voor mydinnerbutler.nl "evenveel, zo niet meer belangstelling".

Aandeelhouders van mybutler bv zijn onder meer
participatiemaatschappij E-BIT en Sapenda.
Noot aan de
redactie:
Een voorbeeld van mydinnerbutler.nl is te zien op
http://www.mydinnerbutler.nl/. (Klik op preview.)
Een high-resolution logo van mydinnerbutler.nl
kunt u downloaden op:
href="http://www.mybutler.nl/mydinnerbutler/logo/logo.jpg" target=_blank> size=2>http://www.mybutler.nl/mydinnerbutler/logo/logo.jpg

face=Arial size=2>