Gecombineerde inspraak nota Hoofdwegenstructuur en nota Parkeerbeleid

Deventer bereikbaar én leefbaar

Burgemeester en wethouders hebben onlangs besluiten genomen over de conceptnota Hoofdwegenstructuur en de conceptnota Parkeerbeleid. Deze maand liggen beide nota's tegelijk ter inzage.

Tijdens de inspraakperiode organiseert de gemeente drie 'inloopbijeenkomsten'. De eerste twee bijeenkomsten vonden afgelopen dinsdag en gisteren plaats. Volgende week dinsdag 19 juni van 16 tot 20 uur is de laatste 'inloopbijeenkomst' in de Burgerzaal van het Stadhuis, Grote Kerkhof 4.

De naam van de bijeenkomsten zegt het eigenlijk al, het gaat om 'inloopbijeenkomsten'. Dat betekent dat er doorlopend informatie wordt verstrekt. Drie beleidsmedewerkers van de gemeente zijn aanwezig om een toelichting te geven en uw vragen te beantwoorden. Er is er veel kaart- en beeldmateriaal en er zijn 'inkijkexemplaren' van beide conceptnotas. U kunt uw inspraakreactie eventueel invullen op een inspraakformulier.

Inspraak

De nota's liggen nog tot en met 6 juli ter inzage in het Stadskantoor, Burseplein 20 en bij de Balie Ruimte, Milieu en Wonen, Burseplein 10. Inspraakreacties kunt u tot en met 6 juli schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5000, 7400 GC Deventer.

Informatie

Over de inhoud van beide conceptnota's is een folder samengesteld. De folder is verkrijgbaar tijdens de inloopbijeenkomsten. U kunt de folder ook afhalen in het Gemeentelijk Informatiecentrum in het Stadskantoor, Burseplein 20, bij de Balie Ruimte, Milieu en Wonen, Burseplein 10 en bibliotheken en buurthuizen.

Inloopbijeenkomst in de Ichtuskerk aan de Holterweg.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de gemeente www.deventer.nl, onder de knop 'Projecten'. Via animatie is een aantal belangrijke voorstellen uit de conceptnota's in beeld gebracht.