Politiebericht Brabant-Noord: Uden 19-06-2001
Persbericht district De Leijgraaf

ONDER INVLOED

De politie heeft maandagavond op de van Speijkstraat in Veghel een 56-jarige automobilist uit die plaats aangehouden, omdat hij onder invloed reed. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vier uur.

SNELHEIDSDUIVEL BETRAPT

Vanmorgen heeft de politie op de NCB-laan in Veghel een personenauto tijdelijk ingeno-men. Dat gebeurde nadat de bestuurder, een 23-jarige man uit Uden, met een snelheid van 107 km. per uur reed, terwijl 50 km. per plekke is toegestaan. Na overleg is de auto weer teruggegeven aan de eigenaar. Zijn rijbewijs blijft ingevorderd.

GESTOLEN AUTO TERUGGEVONDEN

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een bedrijfspand aan de Rijksweg in Schaijk. Bij de inbraak werd een groene Daihatsu Lantra gestolen. De auto werd later op de dag teruggevonden op de Loonsebaan in Vught

GEWONDE BIJ AANRIJDING

Bij een aanrijding vanmorgen op de kruising Industrielaan Energielaan in Uden is een per-soon gewond geraakt. Het ongeval ontstond toen een 70-jarige man uit Handel plotseling moest remmen met zijn auto. Een 35-jarige autobestuurster uit Oss merkte dat te laat op en botste achterop de auto van de Handelaar. De vrouw is met nek- en rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. De man uit Handel kwam met de schrik vrij.

INBRAAL IN SCHAIJK

Bij een inbraak vanmorgen in een woning aan de Klapperstraat in Schaijk zijn enkele porte-monnees gestolen. Een bewoonster bemerkte bij thuiskomst dat een ruit was ingegooid. Na onderzoek bleek dat de portemonnees met klein geld waren verdwenen.