Persbericht

19 juni 2001

Mediasurface breidt Benelux-team uit met vier nieuwe medewerkers

Mediasurface Benelux heeft vier nieuwe medewerkers aangenomen: Ron Boscu, Arjen van den Akker, Tosca Kolfschoten en Ger Kors. Mediasurface opende vorig jaar een Benelux vestiging in Nederland. De groeiende vraag naar software voor content management maakt uitbreiding van het kantoor noodzakelijk. Momenteel werken er 30 mensen bij Mediasurface Benelux.

Ger Kors is sinds januari als Sales Director verantwoordelijk voor het directe verkoopkanaal van Mediasurface. Ger heeft ruim 12 jaar ervaring in het media en entertainment segment. Ger heeft gewerkt bij Mediasystemen als accountmanager en later als salesmanager. Bij SAP Nederland heeft Ger de verkoopafdeling opgezet die zich richt op het mediasegment in Nederland. "De Mediasurface applicatie leent er zich bij uitstek voor om ingezet te worden binnen het mediasegment waar content de allerbelangrijkste asset is. Bij Mediasurface kan ik mijn persoonlijke ervaring gebruiken in een explosief groeiende markt die zich uitstrekt over alle industriesectoren in samenwerking met een hecht team van professionele collega´s".

Ron Boscu is sinds december als Direct Sales Account Manager bij Mediasurface actief. "Mediasurface zit volgens mij op de goede weg met de ontwikkeling van softwareoplossingen voor content- en catalogusbeheer. De hele organisatiestructuur, visie, softwarearchitectuur en deploymentmethodiek spreekt me daarbij erg aan." Voor hij bij Mediasurface in dienst kwam, was Boscu bij het NATO Programming Centre mede verantwoordelijk voor de softwaredivisie voor AEGIS en GEADGE-systemen. Ook vervulde hij salesfuncties bij WANG en Triple P en werkte hij als New Business Developer bij Solutions6000.

Arjen van den Akker werkte na zijn HTS-opleiding als programmeur en later als intermediair in een presalesomgeving. Na een aantal jaar sales en marketing werd hij hoofd van een software R&D-afdeling. Via een tussenstop bij een Finse startup kwam hij in februari als Business Development Manager bij Mediasurface terecht. "Bij Mediasurface kan ik mij uitleven op het snijvlak tussen product, techniek en commercie. In een leuk team gemotiveerde en professionele mensen, een dynamische groeiende omgeving en met een goed product."

Tosca Kolfschoten werkt sinds 1 maart als Account Manager Alliances bij Mediasurface. Eerder hield ze zich als accountmanager bij Inter Access bezig met SAP-implementatietrajecten, vervulde ze een salesfunctie bij CMG en werkte als accountmanager bij EDS. "Mijn interesse gaat uit naar bedrijfsprocessen die zich richten op de front-end omgeving van een organisatie. En naar de ontwikkelingen bij de vorming van marktplaatsen en communities op internet. Mediasurface is een veelbelovende, professionele organisatie, waar ik de flexibiliteit en creativiteit vind die ik zoek." Over Mediasurface
Mediasurface is een toonaangevend leverancier van content management software en aanverwante diensten die klanten een schaalbare oplossing biedt voor het veranderen van informatie in bedrijven. Mediasurface helpt klanten om snel en effectief content te publiceren en beheren, zowel voor intern gebruik als om online B2B en B2C e-business mogelijk te maken. Mediasurface scheidt de presentatie en de structuur van de content. Daardoor is het voor een grote groep gebruikers binnen een bedrijf mogelijk content te bewaken, vernieuwen en beheren, via het Internet en andere digitale netwerken. Dit alles gegoten in een vooraf gedefinieerd en veilig en centraal te controleren proces.

Mediasurface werd in 1996 opgericht vanuit het idee dat content management een eerste vereiste is voor succes in e-business. Mediasurface heeft het hoofdkantoor in Engeland en is actief in Europa en de Verenigde Staten. De software en diensten van Mediasurface vormen de basis voor meer dan 150 websites in Europa en de V.S., verdeeld over diverse verticale markten. Meer informatie is te vinden op http://www.mediasurface.nl. Het telefoonnummer van Mediasurface Benelux is +31 (0)35 6257890. Meer informatie voor de redactie en foto s:

Mediasurface B.V.
Jacco van Bennekom
+31 (0)35 6257890
gsm +31(0)6 51 82 23 66
jacco.van.bennekom@mediasurface.com

Potters PR
Monique Potters
+31 (0)345 501595
gsm +31(0)6 28 88 96 32
monique@potterspr.nl