Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 19-06-2001 Mediaberichten 19 juni / 17.00 uur (laatste berichten)

VENLO: Vrachtauto met wijn kantelt op oprit A67

VENLO Op de oprit naar de A67 vanaf de Weselseweg is dindagmiddag kort voor half drie een trekker met oplegger gekanteld. De container op de oplegger was beladen met palets flessen witte wijn; uit de container is een onbekende hoeveelheid wijn weggelekt. Omdat de container verder gesloten bleef is er geen glas op de weg terecht gekomen. De 32-jarige chauffeur uit Katwijk aan Zee bleef ongedeerd. De oprit naar de A67 zal naar verwachting nog geblokkeerd blijven in verband met takelwerkzaamheden tot 17.30 uur.

VENRAY: Veertien automobilisten bekeurd voor rijden zonder autogordel

VENRAY Bij verkeerscontroles op het Brukske, Klaproos en Christoffelkruid heeft de politie dinsdagmorgen veertien automobilisten bekeurd voor het rijden zonder autogordel.

MOOK: Brandstichting veroorzaakt grote schade

MOOK Naar nu eerst is bekend geworden heeft een brand aan het clubgebouw van een zeeverkennersgroep aan het Violenstraatje in Mook, ruim veertigduizend gulden schade veroorzaakt.

Het clubgebouw ging op zaterdag 9 juni in vlammen op; de brandweer kon niet voorkomen dat het gebouwtje tot aan de grond afbrandde. Vandaag werd aangifte gedaan en bleek pas de omvang van het schadebedrag. De politie vermoedt dat het gebouw door onbekenden in brand is gestoken en stelt een onderzoek in.