Novem

Nationale nieuwsbrief 'Warmtepomp Impuls'

Om geĂŻnteresseerden in staat te stellen de laatste ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen op de voet te volgen, is door Novem onlangs de nationale nieuwsbrief warmtepompen gelanceerd, met als titel 'Warmtepomp Impuls'.
Via deze elektronische nieuwsbrief wordt u door Novem op de hoogte gehouden over zaken als publicaties, ontwikkelingen in de markt, generieke instrumenten en overheidsbeleid, kennisoverdracht en het convenant warmtepompsystemen in de woningbouw. De nieuwsbrief zal zich primair richten op de toepassing van warmtepompen in de woningbouw, utiliteitsbouw en de glastuinbouw.
De nieuwsbrief wil interactief zijn. Daarom zal het nieuws voor en door marktpartijen en overheden worden gemaakt. Wij zullen ook u daartoe uitdagen. Daarnaast wordt ingespeeld op de snelle ontwikkelingen op internet en de hierop voorhanden zijnde services. Dit gebeurt in samenspraak met aanverwante informatieverstrekkers.
De nieuwsbrief zal in elektronische vorm verschijnen en via e-mail eens per twee maanden worden verspreid. Als u zich wilt aanmelden, dient u een e-mail te sturen aan warmtepompimpuls@novem.nl met als onderwerp 'aanmelden nieuwsbrief'.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Novem, ir. R. Beuken, tel. 046-420 22 26.