Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van dinsdagmiddag
16:09 dinsdag 19 juni 2001

Dirk Neef 06 - 51 557 950

Snorfietser aangereden

ZWARTEMEER. Een 51 jr. man uit Zwartemeer raakte dinsdagmorgen in zijn woonplaats gewond bij een aanrijding. De man reed op zijn snorfiets over het (toeristisch) fietspad naast de Kamerlingswijk. Een 46 jr. automobilist uit Zwartemeer reed vanaf De Panden de Kamerlingswijk op en verleende daarbij geen voorrang aan de snorfietser. Deze kwam te vallen en werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De snorfietser reed over het fietspad in verband met bestratingwerkzaamheden aan de rijbaan.


*
Aanhanger gestolen

GEESBRUG. Dinsdagmorgen werd vanaf het erf bij een boerderij aan de Coevorderstraatweg in Geesbrug een aanhanger gestolen. De aanhanger stond achter een hek. De bewoner zag nog net zijn aanhanger achter een auto verdwijnen in de richting Hoogeveen. Voordat hij in zijn auto was gestapt was de auto met aanhanger echter al uit zicht.


*
Vrouw gevallen

EMMEN. Op de Dalipassage in Emmen kwam dinsdagmiddag een 66 jr. vrouw uit die plaats ten val. Ze werd met een gebroken arm naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw stak via een brede loopplank de opengebroken rijbaan over en kwam aan het eind van de plank te vallen.


*
Man bedreigt kassabediende met mes

EMMEN. Een nog onbekende man heeft dinsdagmiddag in een winkel in winkelcentrum Angelso in Emmen een vrouwelijke kassabediende gedwongen geld af te geven. De man spreekt de vrouw aan in de winkel en dwingt haar mee te lopen naar de kassa. Daar haalt de man een mes te voorschijn en dwingt daarmee de vrouw om geld uit de kassa aan hem te geven. Met een paar tientjes gaat de man er vandoor en verlaat het winkelcentrum via de uitgang aan de achterkant. Het gaat om een blanke man van ongeveer 40 à 45 jr. Hij heeft donker lang sluik haar tot over de schouders en draagt een grote gouden ring in een oor. Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek met een zwart jack. De politie in Emmen wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen te weten wie deze man is.


*
Zakkenrollers

ASSEN. Dinsdagmiddag werd in het centrum van Assen de portemonnee gerold van een 30 jr. vrouw uit Peize. De vrouw heeft niets van de diefstal gemerkt.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe