Gemeente Uithoorn


Besluiten

Besluiten B&W

In hun vergadering van 19 juni jl. hebben burgemeester en wethouders onder meer de volgende besluiten genomen:

* inzake kunstencentrum De Hint de omissie van het niet toepassen van het loon- en prijsindexcijfer op de overheadkosten te herstellen; conform het raadsbesluit van 27 februari 1997 geen bijdragen te verstrekken in de kosten van de instrumentale lessen; het subsidieaandeel in het AMV-onderwijs geheel stop te zetten indien dit onderwijs met ingang van het cursusjaar 2002/2003 niet van de grond komt.

* Kennis te nemen van de regiovisie Geestelijke Gezondheid Zorg (GGZ), Ouderenzorg en Cure op maat ontwikkeld door de regiocommissie Amsteland Meerland; deze rapporten ter kennisname voor te leggen aan de commissie sociale en economische zaken en onderwijs op 27 juni a.s. en ze met een presentatie toe te laten lichten door een vertegenwoordiger van de regiocommissie..
* Ten behoeve van het Uithoornse aandeel in een extern onderzoek bij de openbare bibliotheek Uithoorn een budget beschikbaar te stellen van ( 34.000,--.

* Te constateren dat tijdens de hoorzitting over het ontwerp-bestemmingsplan De Kakel 1987, vierde herziening en De Kwakel sportcomplex 1993, eerste herziening geen nieuwe feiten of omstandigheden naar voren zijn gebracht die een heroverweging van het op 21 november 1996 door de raad genomen besluit over de vestiging van een kleinschalig crematorium aan de Noorddammerweg 40 rechtvaardigen; instemmen met de aangepaste reactie op de op de ingediende zienswijzen; de raad voor te stellen het gewijzigde bestemmingsplan De Kwakel 1987, vierde herziening en De Kwakel-Sportcomplex 1993, eerste herziening vast te stellen; de lopende procedure voor het verlenen van vrijstelling op grond van artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) door te zetten.

* Akkoord te gaan met de voordracht van de bestuurscommissie en de heren C.P. de Vries, T.J. Pijpers en A. Slurink te benoemen als leden van de bestuurscommissie openbaar onderwijs Uithoorn.