menubar

menubar

XS4ALL INTRODUCEERT WEBSITE DEVELOPMENT

19 juni 2001

XS4ALL lanceert een nieuwe dienst: Website Development. XS4ALL Website Development is het team dat de XS4ALL website onderhoudt en heeft gebouwd. De kennis en ervaring van dit team zijn voortaan ook beschikbaar voor anderen. Bijvoorbeeld partijen die een website willen laten bouwen of partijen die zoeken naar specialisten om bepaalde toepassingen te integreren in bestaande websites. Met de introductie van Website Development biedt XS4ALL een totaaltraject van internetdiensten: toegang, hosting en ontwerp.

Website Development is een groep gemotiveerde, goed op elkaar ingespeelde vakspecialisten. Zij hebben ruime kennis van website ontwikkeling en veel ervaring met navigatieontwerp, webdesign, tekstschrijven, streaming media, koppelingen met databases of backoffice en programmeren van scripts.
Het team werkt zo veel mogelijk met functies gebaseerd op `open source'. Dat zijn modules waarvan de broncode van de software is vrijgegeven. Website Development beheerst alle gangbare technieken en programmeertalen. Naast HTML, DHTML en Javascript worden Flash en SMIL toegepast voor multimedia en PHP, Perl en Mysql voor databasetoepassingen.

XS4ALL Website Development is interessant voor organisaties die ontwerp en hosting van hun website alsmede toegang tot internet willen laten verzorgen door één partij. Ook organisaties met een specifieke vraag over websites kunnen terecht bij Website Development. Bijvoorbeeld webdesign bureaus die bepaalde technieken willen laten ontwikkelen of implementeren in websites.

XS4ALL Internet, opgericht in 1993, maakte als eerste provider in Nederland internet toegankelijk voor particulieren. Inmiddels biedt XS4ALL toegang- en hostingfaciliteiten aan 60.000 particuliere en 20.000 zakelijke klanten.

Meer informatie over XS4ALL Website Development staat op http://www.xs4all.nl/zakelijk/diensten/websitedevelopment