Seminar Corporate Communicatie en Streaming Media, 20 juni, 9.00-12.30 uur

In het gratis seminar 'Corporate communicatie en streaming media' presenteert DiONmedia samen met Compaq en Microsoft een totaaloverzicht van de mogelijkheden om in- en externe communicatie te versterken met streaming audio en video. Het seminar vindt plaats op 20 juni 2001 van 9.00 tot 12.30 uur in het Auditorium van Microsoft Benelux in Schiphol-Rijk.

Streaming media zijn relatief nieuw en creëren mogelijkheden die tradtionele media missen. Met de inzet van streaming media wordt de zeggingskracht van beeld en geluid gecombineerd met de interactiviteit van internet. Het seminar 'Corporate communicatie en streaming media' is feitelijk onmisbaar voor iedereen die openstaat voor de toepassing van nieuwe mogelijkheden in de communicatiemix. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en cases maakt het seminar inzichtelijk welke rol streaming media kunnen spelen bij:


* het verstevigen van de bedrijfscultuur,

* het versoepelen van communicatieprocessen,

* het verbeteren van de relatie met investeerders,
* het opzetten van een online learning environment
Voor wie is het seminar?
Dit seminar is samengesteld voor:


* directeuren communicatie, PR en voorlichting
* communicatiemanagers,

* PR-managers

* communicatie-adviseurs.

Meer informatie op www.dionmedia.com/inschrijven

Over DiONmedia:
DiONmedia is een toonaangevende business-to-business speler in de markt voor streaming media. Het dienstenpakket van DiONmedia bestaat uit geïntegreerde oplossingen die klanten helpen effectiever te communiceren via hun website en intranet. Het accent ligt op streaming media oplossingen voor interne en externe bedrijfscommunicatie. Het DiON-team bestaat uit jonge, creatieve mensen uit verschillende disciplines. Hun expertise staat garant voor een naadloze integratie van audio en videoproducties met online toepassingen.