PERSBERICHT - 20 JUNI 2001

Tweede editie `Cruiseferries 2001' van
P&O North Sea Ferries verschenen

P&O North Sea Ferries heeft onlangs de vernieuwde brochure `Cruiseferries 2001' uitgebracht. De 45 pagina's tellende brochure van de Cruiseferrymaatschappij biedt uitgebreide informatie over de overtocht richting Noord-Engeland, Schotland en Ierland per luxe Cruiseferry. P&O North Sea Ferries introduceerde begin mei op de route Rotterdam-Hull de grootste en meest luxueuze Cruiseferry ter wereld, de `Pride of Rotterdam'.

De brochure gaat uitgebreid in op de vele faciliteiten die aan boord van de `Pride of Rotterdam' te vinden zijn. Ondersteund door fraaie foto's krijgt de reiziger een nog beter beeld van onder andere de cabins, de restaurants en het brede scala aan
ontspanningsmogelijkheden.

Zo beschikken de `Pride of Rotterdam' en haar later dit jaar op te leveren zusterschip de `Pride of Hull' over luxe Staterooms met ligbad, een à la Carte Restaurant, een Wine Bar, een Show Lounge met twee verdiepingen en een Cyber Zone waar passagiers kunnen surfen op het web.

Practische informatie
Uiteraard staat er ook veel praktische informatie in de brochure. Aan de hand van duidelijke prijstabellen kan snel een overtochtprijs worden berekend voor de diverse routes en schepen. Tevens zijn er diverse aantrekkelijke combinatie-tarieven voor de reiziger die verder wil reizen naar Ierland, of via een andere route terug wil reizen. Zo bevat de brochure onder andere een nieuw aantrekkelijk autotarief: 50 % korting als men reist op dinsdag en woensdag in de periode tot en met 31 januari 2002. Voor de frequente reiziger is er de `Captain's Club', waarmee aantrekkelijke kortingen en privileges te krijgen zijn.

De brochure biedt verder een uitgebreid aanbod aan arrangementen die samen met Oad Reizen worden aangeboden. Naast City-Cruises naar York zijn er bijvoorbeeld autorondreizen door Noord-Engeland, Schotland en Ierland opgenomen in het programma.

Reisagenten kunnen voor boekingen contact opnemen met P&O North Sea Ferries, tel. 0181-255555.