PERSBERICHT
redactie tvbabes.nl
vrijdag 22 mei, 2001
Bij publicatie bronvermelding: tvbabes.nl

DOMEINNAAM HENNY STOEL GEKAAPT
22-06-2001 -- Even een domeintje kapen. Het jatten van de namen van Bekende Nederlanders op internet is nog niet voorbij. Neem nu NOS nieuwslezeres Henny Stoel. Het blijkt dat www.hennystoel.nl al geregistreerd is.

"Ik heb dat domein zelf niet geclaimd", zo vertelt Henny ons. Wie dan wel? Wie wil er een slaatje slaan uit de naam van de nieuwspresentatrice? In de top5 van de populairste newsbabes staat Henny op de tweede plaats.

Het domein is geregistreerd door Freehosting, in opdracht van een particulier. Freehosting is inmiddels overgenomen door Ladot, waar Nina Brink, bekend van het Worldonline fiasco, bij betrokken is. Ladot verklaarde dat zij niet mogen vertellen wie hennystoel.nl heeft geclaimd. Henny Stoel haalt haar schouders op, ze vertelde aan tvbabes.nl dat ze niet is geĂŻnteresseerd in het feit dat haar naam al is geclaimd op internet.

Op www.hennystoel.nl valt niets te beleven. De nieuwsgierige surfer krijgt een zwart scherm voorgeschoteld, met een tekst dat het domein gehost wordt door Freehosting.



redactie tvbabes.nl
www.tvbabes.nl
info@tvbabes.com
fax (084) 882 8226