Gemeente Axel

zeeuws vlaanderen

Vorige Pagina
Doe mee aan de actie 'Alle baantjes helpen!'

Z.V. DE OTTERS ORGANISEREN ZWEMVIERDAAGSE

Van 18 tot en met 22 juni wordt in zwembad 't Plaatje voor de 25e keer de Nationale Zwemvierdaagse georganiseerd. De organisatie is wederom in handen van zwemvereniging De Otters uit Axel, die dit jaar bovendien haar 25-jarig bestaansjubileum viert. Aan de Vaseline Nationale Zwemvierdaagse is dit jaar de actie 'Alle baantjes helpen!' gekoppeld, ten bate van het Ronald McDonalds Kinderfonds.

Deelnemers kunnen naast de deelnemerskaart (à 5 gulden voor de onkosten en de medaille) ook een sponsorkaart kopen. De deelnemers kunnen zich dan laten sponsoren door familie, vrienden, collega's, enzovoort. Op de laatste dag leveren zij hun sponsorkaart samen met het verdiende geld in bij de organisatoren. Z.V. De Otters zorgt ervoor dat het geld wordt overgemaakt naar het Ronald McDonalds Kinderfonds. De deelnemers aan het sponsorzwemmen ontvangen als blijk van waardering een zogenoemd plonspakket.

Demonstratie synchroonzwemmen
De tijden dat er gezwommen kan worden luiden als volgt: maandag 18, dinsdag 19, donderdag 21 en vrijdag 22 juni van 11.00-12.00 en van 16.00-19.00 uur en op woensdag 20 juni van 16.00 tot 19.00 uur. Vanwege het zilveren jubileum van De Otters is er op donderdagavond 21 juni van 19.00 tot 20.00 uur een demonstratie synchroonzwemmen door Z.V. Hieronymus uit Roosendaal.