Postbus 4240            Politie Hollands Midden
        2350 CE Leiderdorp              Bureau Communicatie
        Telefoon 071 - 5459800
        Fax 071 - 5459326
        Afkomstig van:  Verboon, Yvette
        Datum:          22 juni 2001
         
Diefstal uit woning Noordwijkerhout (D1) In een woning aan de Herenweg werd op vrijdag 22 juni tussen 00.00 uur en 07.00 uur ingebroken. Vermoedelijk kwam de inbreker binnen door gaatjes te boren in het raamkozijn. Uit de woning werd onder andere een geldbedrag meegenomen.

Diefstal uit woning Alphen aan den Rijn (D5) In een woning aan de Nicolaas Beetslaan werd op vrijdag 22 juni tussen 00.10 uur en 07.00 uur ingebroken. De insluiper(s) wist(en) de woning binnen te komen door via het bovenlicht bij de keuken de sleutels vanaf het vensterbank te hengelen. Weggenomen werd onder andere een geldbedrag en een telefoon.

Diefstal uit woning Nieuwerkerk a/d Ijssel (D6) In een woning aan de Schijfmos werd op donderdag 21 juni tussen 00.30 uur en 07.15 uur ingebroken. De inbrekers zijn de woning binnengegaan door middel van het zogenoemde hengelen. Weggenomen werd onder andere een rugtas met paspoort, rijbewijs, bankpassen en een portemonnee.

Verkeersongeval Waddinxveen (D6) Een 35-jarige fietster uit Moordrecht is op vrijdag 22 juni met letsel overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis na een aanrijding met een 26-jarige bromfietser uit Gouda. Omstreeks 13.25 uur reden de twee naast elkaar over een terrein aan de Bredeweg. De fietster reed aan de meest rechterzijde van de weg. In een bocht sloeg de fietster linksaf en liet hierbij de bromfietser niet voor gaan. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de fietster ten val kwam. De fietster klaagde over pijn aan de ribben. Zij is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Diefstal uit woning Gouda (D7)
In een woning aan de Tak van Poortvlietstraat werd op donderdag 21 juni tussen 09.00 uur en 11.45 uur ingebroken. De insluiper(s) wist(en) zich toegang tot de woning te verschaffen via de deur bij het balkon. De bewoners missen sieraden en een geldbedrag.

Man van fiets getrokken Stolwijk (D8)
De politie van Stolwijk is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 22-jarige fietser uit Stolwijk op donderdag 21 juni omstreeks 22.00 uur op het Dorpsplein. De fietser reed over het Dorpsplein toen hij plots van zijn fiets werd getrokken door een man en in de ribbenkast werd geschopt. De man rende hierna weg in de richting van de Populierenlaan. De Stolwijker liep door de mishandeling gekneusde ribben en handen op. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Stolwijk, telefoonnummer 0900 8844.