Gemeente Zwijndrecht

Goedkeuring wijzigingsplan

1e partiële herziening
bestemmingsplan Buitengebied,
perceel Langeweg 440

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend, ter voldoening aan artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 3:40 van de Algemene wet bestuursrecht, dat vanaf 25 juni 2001 gedurende zes weken ter inzage ligt het wijzigingsplan "1e partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied" inclusief bijbehorend goedkeuringsbesluit, met toelichting en plankaart, ten behoeve van:

het vergroten van de bouwstede op het perceel Langeweg 440 te Zwijndrecht.

Belanghebbenden kunnen gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, waarbij tevens een verzoek tot voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die afdeling.

Het wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen ter inzage in het Infocentrum van de gemeente, Burg. de Bruïnelaan 45 en de bibliotheken aan de Anjerstraat 79 en het Norderstedtplein 8.

Voor eventuele vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met de heer Vorster van de afdeling VROEZ (tel. 620 65 99).

Zwijndrecht, 21 juni 2001