Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-06-2001 Mediaberichten 22 juni (laatste berichten)

ROERMOND Verkeerszondaar
ROERMOND Veel te hoge snelheid en klevend achter autos rijden was voor agenten reden om donderdagavond een 26-jarige automobilist uit Maasbracht nader te controleren. Op de Looskade reed de verdachte zelfs met een snelheid van 130 km per uur. De verdachte droeg geen gordel en tevens reed hij de Roerkade in strijd met de geboden rijrichting. Tegen de verdachte zal uitgebreid proces-verbaal worden. Zijn auto werd in beslag genomen en zijn rijbewijs ingevorderd.

SMAKT Brand in caravan
SMAKT In een stacaravan op een camping aan de Maasheseweg sloeg donderdagavond de vlam in de pan. De 31-jarige bewoner uit Venray had de fritespan aangezet en ging vervolgens douchen. Het vuur werd in eerste instantie door de campingeigenaar en andere gasten geblust en het karwei werd door de brandweer afgemaakt. Het is niet bekend hoe groot de onstane in de caravan is. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor.

BELFELD 126 bekeuringen
BELFELD Bij een radarcontrole op de Rijksweg Zuid heeft de politie donderdagmiddag 126 bekeuringen opgemaakt onder de 981 passanten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km per uur terwijl de limiet 50 km/uur bedraagt.

VENLO 106 bekeuringen
VENLO Bij een snelheidscontrole op de Klagenfurtlaan heeft de politie donderdagmiddag 106 bekeuringen opgemaakt onder de 729 passanten. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 km per uur terwijl limit 50 km per uur bedraagt.

ST ODILIENBERG Verkeersgewonde
ST ODILIENBERG Bij een botsing tussen een fietser en een personenauto vrijdagmiddag op de Heidestraat is een 14-jarige jongen uit Montfort gewond geraakt. Het slachtoffer liep een open beenbreuk op en moest meteen worden geopereerd. De auto werd bestuurd door een 25-jarige automobilist uit het Duitse Ratheim. De fietser stuurde ineens naar links waardoor de automobilist een aanrijding niet meer kon voorkomen.