CTB

Nieuw: nu on-line inschrijven voor Euro-cursussen! PowerProject Teamplan: nieuwe standaard in een nieuwe eeuw! Uw ziekteverzuim niet onder controle?
CTB en de euro: tijdig aan de slag!

22 juni 2001

CTB en de euro: op tijd aan de slag
Nieuw: nu on-line inschrijven voor Euro-cursussen! Kijk snel op de europagina voor het laatste nieuws en de inschrijvingsmogelijkheden.



22 juni 2001

PowerProject Teamplan: nieuwe standaard in een nieuwe eeuw! U, als planner of werkvoorbereider, gaat dagelijks om met planningen, prognoses en kosten en waarschijnlijk kent u CTB, leverancier van o.a. PowerProject, dè marktleider in de bouwnijverheid. CTB en PowerProject nodigen u van harte uit om kennis te maken met de nieuwe standaard in de bouw: PowerProject Teamplan 6.1!
Vraag nu de demo cd aan en overtuig uzelf!


22 juni 2001

Uw ziekteverzuim niet onder controle?
Regel het vòòr u met vakantie gaat!
Uw werknemers vormen uw belangrijkste kapitaal dus is het voor u van belang het ziekteverzuim zo laag mogelijk te houden c.q. te krijgen. Om dat te realiseren heeft u een softwarepakket nodig waarmee u eenvoudig ziekteverzuimgegevens registreert en diverse statistieken kunt uitdraaien, zodat u kunt zien hoe het in uw organisatie gesteld is met bijv. RSI, de relatie tussen ziekteverzuim en sport ("de maandagochtendziekte") etc.

CTB Verzuim is hèt bouwgerichte pakket dat u veel besparing kan opleveren. Wist u dat 1% minder verzuim u een kostenbesparing kan opleveren van NLG 1.000,- per werknemer per jaar! U vindt in CTB Verzuim uiteraard de standaardeisen terug, zoals ziek- en hersteldmelding, werktijden tabellen en overzichten/statistiek.

Abonnements-actie!
Speciaal voor u voert CTB dit jaar een zomeractie: bestelt u vòòr 1 augustus 2001 CTB Verzuim, dan betaalt u slechts de helft van de jaarabonnementsprijs. Afhankelijk van het aantal werknemers betaalt u voor 1 jaar dan maximaal NLG 300,- in plaats van NLG 600,- Hiervoor ontvangt u het pakket plus een instructiehandleiding, gratis updates bij wettelijke wijzigingen en telefonische ondersteuning bij vragen.

Interesse of wilt u meer weten?
Vul dan het Verzuimformulier in en stuur het naar CTB. U ontvangt zo spoedig mogelijk het pakket.



7 juni 2001

CTB en de euro: tijdig aan de slag!
Nieuw euroseminar!

Op veler verzoek organiseert CTB, na het succesvolle eerste euroseminar op 19 april jl., een tweede seminar over deze materie. Kijk voor meer informatie op de europagina en meldt u snel aan. Het is dè gelegenheid voor u om tijdig uw bedrijfsvoering aan te passen en ingesteld te raken op de komst van de euro en de gevolgen die dat heeft.