KVAERNER PROCESS NETHERLANDS

Ingenieursburo Kvaerner biedt 150 mensen baan aan.

Kvaerner Process Netherlands uit Zoetermeer biedt vandaag circa 150 mensen van het op 21 juni jl. failliet verklaarde ingenieursburo Washington uit Den Haag (voorheen ingenieursburo Badger) een nieuwe baan aan. Dat is het resultaat van gesprekken tussen de curator van Washington en de direktie van Kvaerner.
Daarnaast is met de curator overeenstemming bereikt over het afmaken van de lopende projekten van Washington.

Kvaerner Process Netherlands heeft de afgelopen jaren een sterke groei gerealiseerd en verwacht deze lijn vast te houden. Met de groep nieuwe medewerkers van Washington, kan Kvaerner Process Netherlands haar positie op de markt verder uitbouwen.

Kvaerner Process Netherlands B.V. heeft haar hoofdkantoor in Zoetermeer met daarnaast vestigingen in Beek, Antwerpen en het Duitse Langenfeld.
Het buro is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en opstarten van installaties voor de olieraffinage-, petro-chemische en farmaceutische industrie.
De ruim 1000 medewerkers werken momenteel aan 14 grotere projekten in, onder meer, de Benelux, Scandinavie en Duitsland. Daarnaast wordt gewerkt aan vele kleinere projekten.

Kvaerner Process Netherlands B.V. is onderdeel van de internationale Kvaerner Group. Het concern is èèn van de grotere engineering- en constructieburo's in de wereld met kantoren en projekten in meer dan 100 landen. Er werken circa 35.000 mensen. Het hoofdkantoor staat in Londen en het bedrijf is beursgenoteerd in Oslo en Londen.