Persbericht d.d. 6 juni 2001
Showprogramma met Jody Bernal op Speelland Beekse Bergen Verder optredens van Maître Pierre en Jack Kunkels

Op 24 juni aanstaande vindt er op Speelland Beekse Bergen een showprogramma voor jong en oud plaats. Jody Bernal, bekend van de nummer-één-hit "Que si Que no", verzorgt de hoofdact. Daarnaast verzorgt Maître Pierre een kindershow en laat Jack Kunkels zijn imitatie van René Froger horen. Natuurlijk kunnen kinderen zich ook vermaken in de diverse attracties van Speelland.

Jody Bernal
Jody Bernal, bekend van de hit "Que si Que no", verzorgt de hoofdact tijdens het showprogramma op Speelland Beekse Bergen. Jody werd geboren in Colombia en geadopteerd door Nederlandse ouders, waarna hij opgroeide in Delft. Zingen doet hij reeds vanaf zijn achtste jaar. Eerst in de jongensgroep de Buddy's, waarmee hij o.a. optrad in de soundmixshow van Henny Huisman. Na een bezoek aan zijn biologische moeder in Colombia, bracht hij het nummer "Que si Que no" mee. Hij werd uitgenodigd om mee te doen aan het programma "Your Big Break". De reacties waren overweldigend. Hiermee brak Jody door in Nederland, het nummer is nu ook in Spanje uitgebracht. Hier hebben onlangs ook de opnames van zijn nieuwe zomer-single "Un Beso Mas" plaatsgevonden. Maître Pierre
Deze artiest zit al 25 jaar in het vak en zal de kinderen vermaken met zijn verrassende kindershow. Tijdens deze show zal hij zingen, goochelen en imitaties van bekende artiesten, zoals Koos Grandioos en Paul de Leeuw, verzorgen. Voor kinderen een waar spektakel, waarbij de kabouterdans niet mag ontbreken.
Jack Kunkels
De imitatie van René Froger bij de Soundmixshow van Hennie Huisman was het begin van zijn carrière. Hij geeft nu optredens door het hele land en is te zien en te horen op radio en TV.

Naast dit showprogramma kunnen kinderen genieten van de diverse attracties van Speelland; lekker spelen in het Schommelland of in de grote speeltuin op het strand. Ook kan er een ritje gemaakt worden in de nieuwe attractie van Speelland, "de Waverider". Bij warm weer zorgen de verschillende waterattracties voor extra plezier. De Waterglijbanen laten kinderen van grote hoogte naar beneden suizen. De Aquashuttle brengt kinderen met een speciale plank met hoge snelheid op het water. Bovendien beschikt het park over een groot meer met kinderveilig zwemwater.

Speelland Beekse Bergen is op zondag 24 juni van 10.00 tot 17.00 uur geopend. De aanvang van het showprogramma is om 12.00 uur. Voor deze dag geldt de entree prijs van
fl. 11,50 p.p. en kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie, Beekse Bergen informatielijn: 0900-2335732 (35 cent per minuut) of internet: www.beeksebergen.com.

Noot aan de redactie: Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de heer Goof Lukken, Marketing & Communicatiemanager Beekse Bergen. Tel: 013-5491116.
Bijlage (op aanvraag): foto Jody Bernal