Politie Over Betuwe


Politiebericht Over-Betuwe



Weekend 23 en 24 juni 2001


* Verkeersongeval met letsel:

Vrijdagmorgen 22 juni rond 10.00 uur raakte een 68-jarige man uit Zetten gewond toen hij met zijn invalidevoertuig het trottoir op wilde rijden. Het voertuig kantelde waarbij de man ten val kwam.


* Onder invloed:

Op zaterdagavond rond 21.05 uur is op de Rijksweg A15 Zuidbaan een 51-jarige man uit Oosterbeek aangehouden die in zijn auto lag te slapen. Even daarvoor had de man de snelweg via de oprit verlaten waardoor hij dus tegen het verkeer in reed. De man bleek onder invloed te zijn. Na een ademanalyse op het bureau in Elst kwam naar voren dat de man een alcoholpromillage van 1,2 had. De auto van de man is afgesleept. Na onderzoek bleek dat de man reed met een ongeldig rijbewijs.
De man is na verhoor in vrijheid gesteld.


* Overlast:

In de nacht van vrijdag op zaterdag is in Bemmel bij het OBC een 18-jarige jongen uit Bemmel aangehouden. Hij voldeed niet aan het bevel van agenten om zich te verwijderen van het terrein waar hij zich zonder reden ophield. Na verhoor is de jongen de volgende dag heengezonden.


* Valse naam:

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Heister te Bemmel een 17-jarige jongen aangehouden die een valse naam opgaf aan de collega's. Hij nuttigde drank op de openbare weg, voor dat feit is een bekeuring uitgeschreven. Na een nacht in de cel is de jongen de volgende dag na verhoor heengezonden.

.



Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over-Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst

Internet: Voorlichting@politieoverbetuwe.nl