RED BULL NEDERLAND B.V.

Gemengd team wint Red Bull Dutch Extreme

Pieterburen 20:09 24 juni 2001

Grensverleggende prestatie, gemengd team wint Red Bull Dutch Extreme

Winnaars Red Bull Dutch Extreme na 36 uur en 9 minuten over de finish

Pieterburen 24 juni 2001, de Red Bull Dutch Extreme, het grensverleggende sportevenement van het jaar, heeft een hoogtepunt bereikt toen het eerste team, team Salomon Nederland, bestaande uit Ingrid van Dooren uit Monster en Hoite Joop Cannegieter uit Lemelerveld, beiden deelnemers aan de Eco Challenge 2000 na 36 uur en 9 minuten onafgebroken lichamelijke en geestelijke inspanning, over de finish in Pieterburen ging.

Na 69 km kanoen, 185 km mountainbiken, 140 km inline skaten restte hen uiteindelijk nog 46 km hardlopen.
De winnende deelnemers tonen enige vorm van vermoeidheid maar vooral uiterste voldoening door het afleggen van deze grensverleggende adventure race.

In hun commentaar op het evenement, verklaarde organisator Paul Vahl; 'de prestatie die het winnende team heeft neergezet boezemt ontzag in, het blijkt dat zij, net zoals andere teams, zich buitengewoon goed hebben voorbereid. Als organisator van dit unieke evenement, samen met hoofdsponsor Red Bull zijn wij uitermate tevreden over het verloop van de wedstrijd.'
De laatste deelnemers worden maandagavond verwacht in Pieterburen. Het succes van het evenement zal volgens de organisatie en Red Bull zeker volgend jaar een gevolg krijgen!

De route en de meest actuele informatie is te volgen op www.redbulldutchextreme.nl

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Muriël Dalmulder, +31653722557

24 jun 01 20:40