PERSBERICHT - 21 JUNI 2001

Kikkerdag op Duinrell is op 24 juni

Het jaarlijks terugkerende evenement Kikkerdag vindt dit jaar plaats op 24 juni. Op deze feestelijke dag viert Rick de Kikker, de mascotte van Duinrell, zijn naamdag met de Duinrellclowns en alle bezoekers.

Op de Promenade in het hart van Duinrell wordt het feest gehouden. Alle ingrediënten voor een verjaardagsfeest zijn aanwezig. Het `Kikkerkoor' uit Purmerend zingt Rick toe en de Duinrellclowns zorgen deze dag voor verjaardagsspelletjes. Natuurlijk is er ook taart en Rick krijgt een wel zeer bijzonder en heel groot cadeau...

Alle bezoekers die deze dag verkleed als clown of kikker komen, krijgen bij de kassa een korting van Nlg 5,- op de normale entreeprijs van Nlg 29,50. 's Middags vindt er een verkiezing plaats van de best verklede bezoeker. Speciale gasten op deze feestelijke dag zijn de vrijwilligers van de Dierenbescherming die enkele maanden geleden de Haagse padden hielpen oversteken.

Twee weken later staat Rick als DJ in de Zomershow 2001 `Rick's Radio Show'. Deze show speelt zich af in Rick's radiostudio waar hij zijn favoriete hits draait. Zes danseressen, twee zangers en twee zangeressen brengen deze hits op onnavolgbare wijze voor het voetlicht. In de maanden juli en augustus is deze show drie keer per dag in het Zomertheater van Duinrell te zien.