Gemeente Den Helder

Vergaderingen

betreft: week: week 25

In de komende week vinden de volgende commissies:

Commissie Stadsontwikkeling: maandag 25 juni; Commissie Groot Winkel Midden- en Kleinbedrijf: dinsdag 26 juni;

Commissie Milieuzaken: woensdag 27 juni. Op de agenda staat onder meer: - notitie Volkstuinen.

Commissie Allochtonenbeleid: donderdag 28 juni, aanvang 19.30 uur, kamer 1.54 in het stadhuis;

Commissie Financiën: donderdag 28 juni, aanvang 19.00 uur;

Gecombineerde vergadering van de commissies Financiën en Algemeen Bestuurlijke zaken: donderdag 28 juni, aansluitend aan de commissie Financiën om ongeveer 20.00 uur;

Gecombineerde vergadering van de commissie Algemeen Bestuurlijke Zaken en Personeel, Informatie en Organisatie: donderdag 28 juni, aansluitend aan de gecombineerde vergadering Financiën, ABZ en na een besloten gedeelte. Op de agenda staat de organisatie-ontwikkeling/het veranderingsproces.

De overige agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid. Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.

laaste verandering: juni 21, 2001