RTL verslaat Wimbledon, ook op internet

Vanaf 25 juni zendt RTL dagelijks live Wimbledon uit op TV (RTL5), maar ook op een speciale Wimbledon-site.
Via de nieuwssite www.rtlnieuws.nl wordt de bezoeker (vanaf 18 juni) naar het heilige groene gras geleid. Daar staat het reguliere tennisnieuws, in tekst en beeld, met verslagen, uitslagen, prognoses en analyses.

Maar ook interviews met spelers door commentator en ex-tennisprof Jacco Eltingh. De hoogtepunten op video van de belangrijkste wedstrijden. Klassieke Wimbledonbeelden, met Borg en McEnroe. Schuivers en bloopers, in de rubriek 'onderuit'. Roddels en geruchten en alle andere dingen die de speciale internetverslaggever aldaar off-court oppikt. En: wie zijn die mooie dames op de tribune toch?

En de trots van de site: de Wimbledon Manager. Een spel dat RTL in samenwerking met Sportdreams.com en Toto aanbiedt op internet. Met het online spel stel je je eigen team samen en win je punten als jouw spelers het goed doen. Tennisliefhebbers worden uitgenodigd de uitdaging aan te gaan: versla ex-prof Jacco Eltingh en win een tennisreis naar Portugal.

RTL hoopt met een team van bijna 20 mensen het belangrijkste tennistoernooi van het jaar zo mooi en volledig mogelijk uit te zenden. De ondersteuning van TV door internet moet zorgen voor een compleet en verrassend beeld van de twee weken All Englands Club.

Let the games begin...