Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 19 juni 2001

Balie Bouwen voortaan te vinden in het Stadskantoor

Vanaf maandag 25 juni kan iedereen die informatie wil inwinnen over bouwzaken, terecht bij de balie Bouwen en Wonen in de publiekshal van het Stadskantoor, Mallegatsplein 10. In verband met de verhuizing van de oude locatie Keetgracht 1 naar het Stadskantoor is de balie Bouwen gesloten op donderdag 21 en vrijdag 22 juni. De andere gemeentelijke balies zijn deze dagen normaal geopend.

Sinds begin dit jaar bevinden zich in het Stadskantoor vier gemeentelijke balies voor vrijwel alle producten en diensten: Algemene Informatie, Burgerzaken, Zorg & Inkomen en Bouwen & Wonen. Alleen voor inlichtingen over en afhandeling van bouwzaken kon men nog niet terecht in het Stadskantoor; daarvoor moest men naar de oude vestiging aan de Keetgracht 1.

Hieraan komt binnenkort een einde: vanaf maandag 25 juni is ook de balie Bouwen te vinden in de centrale publiekshal van het Stadskantoor, Mallegatsplein 10, telefoon 072 - 548 88 88 (algemeen nummer). Het postadres blijft ongewijzigd: postbus 53, 1800 BC Alkmaar.