NOORDZEE FM

Nieuwe album Volumia! 'Puur' exclusief op Noordzee FM

Persbericht

Nieuwe album Volumia! 'Puur' exclusief op Noordzee FM

Van maandag 25 juni tot en met vrijdag 29 juni presenteert Noordzee FM een exclusieve Volumia!-week. De hele week zijn tracks te horen van het nieuwe album 'Puur', dat verschijnt op vrijdag 29 juni. De Volumia!-week zal officieel worden geopend door leadzanger Xander de Buisonjé in 'The Morning Call'.

Maandag zal zanger Xander de Buisonjé 'Ontwaken in alle smaken'bij Colin Banks in 'The Morning Call'. Tussen 8.00 en 9.00 uur kondigt hij de primeur aan van het nieuwe album. Noordzee FM zal vervolgens de hele week in ieder programma exclusief een track laten horen dat voorzien is van persoonlijk commentaar van Xander.

Vrijdag 29 juni wordt de week afgesloten met een 'Special Hour'. Van 18.00 tot 19.00 uur worden de hits van Volumia! afgewisseld met tracks van het nieuwe album. En in dit uur geeft hij bovendien een openhartig interview over de totstandkoming van het album, het voortdurende succes en zijn relatie met presentatrice Wendy van Dijk.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Jennifer Lopez, U2, Robbie Williams, Craig David, Melanie C, maar ook die van Marco Borsato, BlOF, en Krezip. Kortom Jouw muziek! Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl.

Naarden, 21 juni 2001

Noot voor de redactie,