Persbericht

BULL ONDERSTEUNT ORACLE9i DATABASE EN VERHOOGT BETROUWBAARHEID E-BUSINESSTOEPASSINGEN
Oracle9i Database is een essentieel element van Bull's "We Commit"-aanbod. Het stelt klanten in staat geadvanceerde e-Businessoplossingen in te zetten en legt de nadruk op beschikbaarheid, performance en schaalbaarheid van de IT-infrastructuur.

Amsterdam, juni 2001 - Bull Infrastructure & Systems (I&S) , de net.infrastructuurleverancier, kondigt aan dat het de Oracle9i Database ondersteunt. Oracle9i Database is een heel snelle, complete databaseoplossing met een enorme schaalbaarheid. Bull I&S maakt deel uit van een groeiende gemeenschap die oplossingen of diensten levert, gebaseerd op Oracle9i Database.
Bull I&S integreert de nieuwe Oracle9i Database features voor hoge beschikbaarheid en Real Application Clusters (RAC) in zijn krachtige Escala®- en Express5800-servers. Bull levert een volledige reeks infrastructuurdiensten met Oracle9i Database en ondersteunt zijn klanten met een uitgebreide methodologie - van een preliminaire audit tot gedetailleerde specificatie en definitieve implementatie. Bull I&S is op die manier uitstekend geplaatst om klanten gekwalificeerde, zeer schaalbare infrastructuren te leveren met een hoge beschikbaarheid om de meest veeleisende internet-gebaseerde applicaties te ondersteunen via het "We Commit"-aanbod.

"We Commit" geeft belangrijke garanties op drie gebieden: beschikbaarheid - de verbintenis om het informatiesysteem steeds geheel of gedeeltelijk te laten werken; flexibiliteit -groeimogelijkheden zonder bestaande systemen te moeten vervangen; en performance - garantie voor de toekomstige performance van een systeem.

"We zijn blij onze nauwe samenwerking met Bull I&S te kunnen verderzetten," aldus Doug Kennedy, vice president, Global Partnerships, Systems Platform Division bij Oracle. "De ervaring van Bull I&S, gekoppeld aan de nieuwe features van de Oracle9i Database zal ons helpen onze klanten snel te voorzien van betrouwbare oplossingen en zal de positie van Oracle® als marktleider voor e-businessinfrastructuur verstevigen."

"Het is onze taak onze klanten te helpen hun IT-infrastructuur aan te passen om succesvol te zijn in de net-economie," aldus Boris Auché, directeur e-Infrastructure Programs bij Bull I&S. "Door onze samenwerking met Oracle - de grootste leverancier voor e-business software - kunnen we ons leiderschap op de e-business-markt verstevigen."

Over Bull
Bull is een internationale IT-groep die actief is in meer dan 100 landen. De groep realiseerde in 2000 een omzet van 3,2 miljard euro. Bull richt zich bovenal op het leveren van een veilige e-infrastructuur plus de diensten daaromheen. De relaties van Bull moeten optimaal van de net-economie kunnen profiteren. Een voortvarende e-strategie is voor Bull even hot als excellente e-software. Allianties met de beste partners en eigen expertise op het gebied van integratie, onderhoud, beveiliging en ondersteuning zorgen voor een uitgebreid portfolio op het gebied van IT-diensten, systemen en software.

De groep is georganiseerd in twee grote autonome eenheden: Bull Infrastructure & Systems (I&S) en Integris. Bull I&S levert gebruiksklare internetsystemen en net-infrastructuuroplossingen met gegarandeerde prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid. Bull I&S beschikt over technologische expertise die uniek is in Europa. Integris is een pan-Europees IT-bedrijf voor consulting, systeemintegratie en managementdiensten, dat sterk geconcentreerd is op telecomaanbieders, internetoplossingen en outsourcing.
Voor meer informatie surf naar: www.bull.nl

Oracle is een gedeponeerd handelsmerk en Oracle9i is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Oracle Corporation
Escala en We-Commit zijn handelsmerken of is gedeponeerde handelsmerken van Bull SA
AIX is een gedeponeerd handelsmerk van IBM Corp. en wordt in licentie gebruikt. UNIX is een gedeponeerd handelsmerk van de Open Group. Alle andere handels-, merken, dienstenmerken en bedrijfsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars
###

Neem voor meer informatie contact op met:

Creative Strategies                 Bull Benelux N.V. 
Frederik Schepens Philip
Weijers
Streekbaan 196 Hogehilweg 21
1800 Vilvoorde 1101 CB
Amsterdam-Zuidoost
België Nederland
Tel: +32(0)2 267 4160, Fax: +32(0)2 267 1289 Tel.: +31(0)20 430 2089 Fax: +31(0)20 430 2911
E-mail: fre@creative-strategies.be E-mail:
philip.weijers@bull.nl